Wifi

Zo kom je van haperend internet af

donderdag 20 december 2018

Het internet werkt niet optimaal

Zit je net lekker in een film, valt je internet uit. Tijd voor een plaspauze! Maar als je hierna ook de tijd hebt om de was op te vouwen, je glas bij te schenken, chips uit de kast te halen en de kat eten te geven, dan gaat er iets niet helemaal goed. Haperend internet is niet fijn. Gelukkig is het probleem vaak sneller opgelost dan je zelf denkt. In de video geeft de expert van Caiway tips om van je haperende internet af te komen.

Doe dit eerst

Controleer altijd eerst of Caiway zelf een storing heeft. Op onze website houden we je op de hoogte van eventuele storingen en onderhoud. Is er geen storingsmelding? Kies het stappenplan dat bij jouw storing past. Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice.

 

Bij Caiway helpen we je met al je vragen, zodat jij onbezorgd kunt genieten van jouw supersnelle glasvezel internet en Interactieve TV. Dat is voor ons heel gewoon.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief