Zender van de maand Televisie

Zender van de Maand: januari

dinsdag 31 december 2019

Horse & Country TV is in januari Zender van de Maand bij Caiway en is de hele maand gratis te zien op kanaal 21. Horse & Country is dé internationale tv-zender voor paardenliefhebbers met een zeer divers aanbod. Hier zie je programma’s over de belangrijkste disciplines in de paardensport zoals springen, dressuur, eventing en mennen. Ook is er een ruime keuze aan masterclasses en workshops, documentaires, entertainment en live verslaggeving van grote evenementen.

Wil je na januari ook nog blijven kijken naar Horse & Country TV, schakel dan naar kanaal 136.

  • Horse & Country TV zit in het PlusTV pakket met 40 extra zenders voor slechts € 11 per maand.

De highlights in januari 2020

Niets missen van de highlights van Horse & Country TV in januari? We hebben ze op een rijtje gezet:

  • Olympia 2019: Puissance, Christmas Cracker and Grand Prix op 1,2 en 3 januari om 20:00 uur; Kijk naar de highlight-shows van de Olympia 2019. Tijdens deze uitzendingen krijg je als kijker de meest spectaculaire beelden te zien van de deelnemers die alles op alles zetten om een plaats op het podium te bemachtigen.

  • FEI Dressage World Cup: Mechelen op 3 januari 20:00 uur; Kijk naar de mooiste beelden van de FEI Dressage World Cup Mechelen tijdens de highlight-show.

  • FEI Jumping World Cup: Mechelen op 4 januari 20:00 uur; Bekijk de spannendste momenten van de FEI Jumping World Cup in Mechelen terug tijdens de highlight-show.

  • Training with Warwick Schiller op 12, 19 en 26 januari om 21:00 uur; De populaire Warwick Schiller leert en demonstreert tijdens zijn eigen serie hoe je het beste kunt om gaan met verschillende uitdagingen bij paarden. De rode lijn door zijn afleveringen dragen bij om een betere en rustigere samenwerking te creëren tijdens een training met je paard.

  • Backstage Pass With Monty Roberts op 7 januari om 21:00 uur; Met weer een nieuw seizoen van Backstage Pass With Monty Roberts krijg je als kijker een uniek kijkje tijdens een trainingen van de wereldbekende Monty Roberts. Door zijn duidelijk uitleg zijn deze trainingen zowel voor de amateur als professional zeer leuk en leerzaam om te zien.

Buiten deze highlights zijn er nog tal van andere programma’s te zien waar voor elke paardenliefhebber wel wat leuks tussen zit. Daarbij maak jij als kijker kans op 2 VIP kaarten voor Jumping Amsterdam 2020! Meedoen kan door onze prijsvraag op Facebook te beantwoorden vóór 16 januari 2020!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief