Pers Internet

Wijziging tarieven voor televisie en internetdiensten per 1 maart

dinsdag 14 januari 2020

Per 1 maart 2020 worden de abonnementstarieven van Caiway voor een aantal televisie- en internetdiensten verhoogd, variërend van €1,50 - €2,50 p/mnd. De tariefaanpassing is nodig vanwege gestegen kosten van doorgifte en investeringen in verbetering van de dienstverlening.

Per 1 januari 2020 heeft Caiway het abonnementstarief voor Film1 verlaagd van €14,95 naar €9,95 p/mnd.

Snelheidsverhoging

Van een aantal glasvezeldiensten (die zijn verkocht vóór mei 2019) worden bovendien de internetsnelheden verhoogd. De snelheidsverhogingen variëren van 50 Mbit/s – 150 Mbit/s, afhankelijk van het abonnement.

Klanten waarvoor een tarief- of snelheidswijziging geldt, ontvangen in januari 2020 hierover persoonlijk bericht via e-mail of brief.

Over Caiway

Caiway is een Nederlands telecommerk en biedt al sinds 1981 internet, televisie en telefonie. Caiway loopt voorop op het gebied van glasvezel en biedt daarmee producten en diensten van topkwaliteit. Dat betekent gegarandeerd razendsnel internet, haarscherpe interactieve televisie en altijd en overal goede wifi. Voor een goede prijs en zonder overbodige extra’s. Caiway is onderdeel van DELTA Fiber Nederland BV, moederbedrijf van de merken Caiway, DELTA en Glasvezel buitenaf.


Voor de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met woordvoerder Mariska van der Hulst via [email protected] of 0118 74 55 55.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief