Zender van de maand Televisie

Zender van de maand Crime + Investigation

zondag 1 maart 2020
Crime + Investigation is Zender van de Maand bij Caiway en de hele maand maart te zien op kanaal 21. Op Crime + Investigation zie je de echte verhalen achter waargebeurde misdaden. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Kan je na deze maand geen genoeg krijgen van de spanning, intrige en (on)opgeloste misdaden? Crime + Investigation is onderdeel van het PlusTV pakket en gemakkelijk te bestellen via Mijn Caiway.

HIGHLIGHTS

Crime

Live PD: Police Patrol
In deze non-fictieserie krijg je een eerlijk beeld van de wetshandhavers die in de VS actief zijn. In verschillende afleveringen zie je de dagelijkse situaties van de sheriffs tussen leven en dood. Van drugsarrestaties tot prostitutie, van snelle achtervolgingen tot familieruzies, van autodiefstal tot bendegeweld of slechts kleine verkeersovertredingen - Live PD: Police Patrol biedt een transparante kijk op deze dagelijkse ontmoetingen tussen politie en burgers. 
Vanaf 27 maart, iedere vrijdag om 22.00 en 22.30 uur

Crime

The Jail: 60 days in
Na twee decennia krijgt het detentiecentrum van Etowah County in Alabama een nieuw management en de nieuwe sheriff is vastbesloten om zaken te veranderen. In zijn eerste week besloot hij de inrichting uit te kammen en alleen al op één dag vond hij meer dan 200 gebroken deursloten en verwijderde hij meer dan twee ton smokkelwaar. Dit seizoen staan de deelnemers voor de grootste uitdaging van hun leven in een poging om een gevangenis, die dringend hulp nodig heeft, van smokkelwaar en corruptie te bevrijden, voordat het te laat is.
Vanaf 13 maart, iedere vrijdag om 21.00 uur

Crime

Once Upon A Crime
In Once Upon A Crime zie je zeven Poolse misdaadschrijvers echte misdaadzaken bespreken. In de documentaireserie wordt in elke aflevering een waargebeurd misdaadverhaal verteld door een van de volgende Poolse misdaadauteurs: Katarzyna Bonda, Igor Brejdygant, Wojciech Chmielarz, Marta Guzowska, Małgorzata en Michał Kuźmiński en Katarzyna Puzyńska. Elke schrijver is co-auteur van het script voor zijn of haar aflevering. Hierdoor kunnen zij het verhaal in hun eigen stijl gieten en op een bijzondere manier vertellen. Ze krijgen toegang tot politiedossiers en misdaaddeskundigen om de kijker de volledige omvang van de misdaad te kunnen bieden.
Vanaf 7 maart, iedere zaterdag om 21.00

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief