Televisie

Nieuwe releases op Netflix om de lente door te komen

dinsdag 26 mei 2020

Er zit geen schaamte in toegeven dat je in deze tijden iets meer netflixt dan normaal. Toegegeven: ook wij doen het. Het aanbod op ‘s werelds beroemdste streamingdienst is alleen vrij groot. Zo groot zelfs, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij in dit blog een paar leuke films en series uitgekozen die in mei en juni op Netflix verschijnen. Dus pak die laptop erbij en kijken maar!

Films

Lekkere actie: Extraction

Dat Thor even pauze heeft, betekent niet dat er voor Chris Hemsworth niks meer valt te vechten. In zijn nieuwe actiefilm Extraction moet de held de gekidnapte zoon van een internationale misdadiger redden. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Zingen uit volle borst: The Story of Fire Saga

Miste jij de gebruikelijke bravoure van het Songfestival dit jaar ook? Op 26 juni komt Netflix met een heuse film rondom het muziekfestijn. Het heet Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, een comedy-film met een (vrij vette) knipoog. Will Ferrell en Rachel McAdams spelen twee IJslandse zangers die meedoen aan het evenement. Hier alvast een voorproefje:


Nostalgisch? Indiana Jones keer twee!

De avonturen uit je jeugd opnieuw beleven? Het kan vanaf 1 juni. Netflix zet dan Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark en Indiana Jones and the Temple of Doom online. Harrison Ford speelt de charmante titelheld en archeoloog die een aantal prachtige relikwieën uit de handen van de nazi’s moet zien te houden.


Lees ook:
Het coronavirus: hoe gaan we nu verder

Kunstzinnig, maar spannend: Da 5 Bloods

Spike Lee, al dertig jaar een gevierd regisseur, brengt op 12 juni Da 5 Bloods uit. Een film over een vijftal Vietnam-veteranen die decennia later teruggaan naar het Zuidoost Aziatische land. Daar proberen ze het lichaam van hun gesneuvelde kameraad – en de schat die hij verstopte – terug te vinden. Je raadt het al: dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

De bioscoop in huis: Transformers 4

Voor wie het bioscoopgevoel naar huis wil halen is er Transformers: Age of Extinction. Centraal in dit schrootballet staat Optimus Prime, die samen met zijn Autobots (en Mark Wahlberg) het opneemt tegen de kwaadaardige Decepticons. Deze film is 160 minuten lang actie, actie, actie. Dus pak een bakje popcorn en kijken maar!


Series

Iets muzikaals: The Eddy

Heb je The Eddy van La Land-regisseur Damian Chazelle al geprobeerd? Geloof ons: deze man weet wat Jazz is. Zijn nieuwe serie is ook weer een weergaloos muziekspektakel. Kijken dus.

Spannend en zomers: White Lines

In White Lines vindt de politie op Ibiza na twintig jaar het lichaam van een vermoorde DJ uit Engeland terug. Zijn zus keert terug naar het eiland om erachter te komen wat er met hem is gebeurd, maar eerst moet ze zich door een web van leugens, dansclubs en doofpotaffaires worstelen. Van de maker van La Casa de Papel


Lachen: Space Force

Space Force, met grapjas Steve Carell, is de nieuwe serie van de mensen achter The Office. Het vertelt het verhaal van de onhandige generaal Mark R. Naird, die wordt aangewezen om de zogeheten Space Force te leiden. Een nieuwe tak van het Amerikaanse leger die – jawel – de ruimte ingaat. 


Lees ook:
Een complete, gratis, virtuele work-out

Zenuwslopende detective: The Sinner

Liever iets spannends? Probeer The Sinner. Het derde seizoen staat vanaf 19 juni op Netflix en ook deze beloofd spannend te worden. Centraal staat de getroebleerde rechercheur Harry Ambrose, die een tragisch auto-ongeluk moet onderzoeken. De eerste twee seizoenen staan ook online, mits je nog niet bij bent.

Feel good-reality: Queer Eye

Queer Eye staat al jaren garant voor hartverwarmende reality tv. En op 5 juni is daar seizoen 5! De heren reizen heel Amerika af op zoek naar mensen die wel iets moois verdienen. Ze geven hen een nieuwe look, verbouwen hun huis en laten de kandidaten weer van zichzelf houden. Kortom: feel good-tv ten top. Elke Queer Eye aflevering is prima los te bekijken, dus ook als je er nog niet bekend mee bent, kun je het lekker aanzetten!


Streamen zonder storen?

Bij Caiway hebben we voor iedere netflixer wat wils. Of je nu in 4K wil streamen of gewoon lekker op je laptop kijkt: met onze alles-in-1-pakketten vind je de internetsnelheid die bij jou past. Bekijk hier ons aanbod. Veel plezier met kijken!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief