Zender van de maand Televisie

Zender van de Maand Juni: Animal Planet

dinsdag 2 juni 2020

Natuur- en dierenliefhebbers opgelet: Animal Planet is de hele maand juni zender van de maand bij Caiway. Op kanaal 21 zap je vanaf 2 juni dus rechtstreeks de wildernis in, en geniet je van de allerleukste programma’s over dieren, de natuur en het ruige buitenleven. Wij tippen je hier alvast over de leukste programma’s die je als dierenvriend niet mag missen.Kan je na deze maand geen genoeg krijgen van de wildernis, schattige hondjes en dieren die een tweede kans krijgen? Animal Planet is onderdeel van het PlusTV pakket (kanaal 113) en gemakkelijk te bestellen via Mijn Caiway.

The Zoo

The Zoo, gefilmd over een periode van acht maanden, neemt het publiek mee achter de schermen van de wereldberoemde Bronx Zoo. De Bronx Zoo, gelegen op 16 km van Times Square in Manhattan, beslaat ongeveer 265 hectare en beschikt over meer dan 6000 dieren en toegewijd personeel van meer dan 500 mensen.

Animal Planet - The Zoo

 

Wildest Europe

Wildest Europe onthult de ongelooflijke schoonheid en diversiteit van dieren in het wild in de belangrijkste natuurlijke habitats van Europa. Het resultaat is een verrassende en prachtige levensreis in vele dramatische en gevarieerde landschappen.

Wildest Europe - Animal Planet

 

Amanda to the Rescue

Met een enorme vreugde en passie behandelt Amanda Giese honden die door anderen al zijn opgegeven. Amanda wordt gesteund door haar twee kinderen, Jade en Beast, en haar partner Gary. Samen zorgt het gezin ervoor dat de dieren in nood een tweede kans krijgen en de liefde die ze verdienen.

Amanda to the rescue - Animal Planet

 

Animal Planet laat de kijker kennismaken met de onweerstaanbare karakters uit het hele dierenrijk. Van de kleinste insecten en huisdieren tot de gevaarlijkste jagers in het wild. De programma’s van Animal Planet worden gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Met meeslepende, verrassende en herkenbare verhalen spreekt Animal Planet ons oerinstinct aan.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief