Zender van de maand Televisie

Zender van de Maand juli Nick Jr.

dinsdag 30 juni 2020

Kleintjes thuis? Goed nieuws, want Nick Jr. is de hele maand juli zender van de maand bij Caiway! Nick Jr. is hét merk voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De zender biedt educatieve en vermakelijke content met fantastische verhalen en karakters, die kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Programma’s als PAW Patrol, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine zijn bij Nick Jr. te zien en nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur! Nick Jr. is de gehele maand juli te zien op kanaal 21.

 

PAW Patrol

PAW Patrol gaat over de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor de PAW Patrol is er geen klus te groot en geen pup te klein!

 

 

Nieuwe afleveringen van Paw Patrol zie je maandag tot en met vrijdag om 06.35 uur.

 

Blaze en de Monsterwielen

Hoge snelheden, stoere trucs en stunt zijn dagelijkse kost voor Blaze in Axle City. Avonturen beleven doet hij niet alleen: hij heeft altijd zijn beste vriend en bestuurder AJ bij zich om de allergrootste races te winnen.

 

 

Blaze en de Monsterwielen zie je maandag tot en met vrijdag om 17.25 uur.

 

Shimmer & Shine

Volg de magische avonturen van de tweelinggeestjes Shimmer & Shine die onbedoeld chaos creëren terwijl ze de wensen van hun beste vriendin Leah proberen te vervullen. Door samen te werken en hun krachten te bundelen vinden ze gelukkig altijd een manier om hun problemen weer op te lossen.

 

 

 

Shimmer & Shine zie je maandag tot en met vrijdag om 08.25 uur.

 

Wil je na juli ook nog blijven kijken naar Nick Jr., schakel dan naar kanaal 123.

·       Nick Jr. zit in het Plus TV-pakket met 40 extra zenders

·       Nick Jr. zit in het Kinderpakket met 9 extra zenders

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief