Zender van de maand Televisie

Zender van de maand september Eurosport 2

maandag 17 augustus 2020

Te veel sport op televisie? Dat bestaat niet! Daarom bestaat er Eurosport 2 én kun je vanaf 1 september naar kanaal 21 zappen om dit fantastische sportkanaal vier weken lang te bekijken. Dus maak je maar vast klaar als je van motocross, superbikes of tennis houdt, want dan wordt het je het maandje wel!

 

Ben je na deze maand nog niet uitgeracet en -getennist? Je vindt Eurosport 2 als onderdeel van het zenderpakket Plus TV op kanaal 137. Plus TV activeer je gemakkelijk via Mijn Caiway


Motocross GP

De MXGP is dé klasse voor motoren met 250cc of 450cc. Je kunt de hele maand september genieten van races in onder andere Italië en Turkije. Lekker scheurend de maand door dus met op 6 september een races in Turkije en 16, 20 én 30 in Italië! 


Wereldkampioenschap SuperBike

De SuperBike races zijn superspannende wegraces waarvoor in september dus het wereldkampioenschap wordt beslecht. Dat belooft een broeierige maand te worden met races in twee races in Espanje!


Tennistoernooi US Open

Is tennis meer jouw ding? Dan is het game, set and match voor jou, want in september zendt Eurosport 2 tennistoernooi US Open uit. Wil je geen wedstrijd missen? Bekijk het schema hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief