Televisie

Deze 5 topfilms zie je in oktober bij Film1

donderdag 1 oktober 2020

Het seizoen van lekker met een dekentje op de bank kruipen en een goede film opzetten is weer begonnen. Terwijl het buiten stormt en regent zal het jou de komende maand niet ontbreken aan topamusement. Er staan namelijk een aantal topfilms op het programma bij Film1. Ben je liefhebber van intrigerende documentaires of laat je je liever meeslepen in een actiefilm? Geen zorgen, er is genoeg keuze voor iedereen! Wij zetten de vijf beste films op Film1 in het weekend van 16 oktober tot en met 18 oktober voor je op een rij.

Amazing Grace

In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum allertijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

Te zien op 17 oktober om 20:30 uur op Film1 Premiere kanaal 301.

 

 

Long Shot

Komedie met Charlize Theron en Seth Rogen waarin de invloedrijke Charlotte een gooi doet naar het presidentschap en tot ieders verbazing haar tegenpool, de onbezonnen journalist Fred, aanneemt als speechwriter.

Te zien op 16 oktober om 20:00 uur op Film1 Family kanaal 303.

 

 

The Big Short

Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren.

Te zien op 16 oktober om 20:30 uur op Film1 Premiere kanaal 301.

 

 

12 Years a Slave

De Afro-Amerikaanse Solomon leeft in 1841 als vrij man in het Noorden van de Verenigde Staten, maar wordt gekidnapt en in het Zuiden verkocht als slaaf. Als slaaf wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke wreedheid van slaveneigenaar Epps. Twaalf jaar lang leeft Solomon in gevangenschap en onderdrukking.

Te zien op 18 oktober om 22:25 uur op Film1 Premiere kanaal 301.


 

 

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

Alvin en zijn vrienden zijn bang dat baas Dave zal trouwen met zijn vriendin en zij op straat staan, mét een verschrikkelijke stiefbroer. Ze zullen alles op alles moeten zetten om het aanzoek te dwarsbomen.

Te zien op 18 oktober om 12:40 uur op Film1 Family kanaal 303.

 

Op zoek naar de volledige programmering? Deze vind je in de TV-gids van Film1.

Film1 is een extra zenderpakket voor alle filmliefhebbers. Met 4 reclamevrije filmkanalen krijg je als eerste toegang tot de allernieuwste en beste films in Full HD voor een vaste prijs van € 9,95 per maand. Je activeert Film1 eenvoudig via MijnCaiway.

Meer informatie over Caiway Interactieve TV


Schrijf je in voor de nieuwsbrief