Wifi Internet

Overal in huis goede wifi met Slimme Wifi Boosters

maandag 30 november 2020

Zonder extra kabels te trekken, toch overal in huis goede wifi — ook op zolder of in het souterrain. Je hebt het zo geregeld met Slimme Wifi Boosters in een mesh-netwerk.

Als je in de woonkamer van snel en stabiel internet geniet, wil je dat natuurlijk overal in je huis kunnen doen. Ook op de zolder, die je inmiddels misschien wel tot thuiskantoor hebt verbouwd. (Of tot thuisbioscoop — wij oordelen niet…)

Oorzaak van een zwak wifi-signaal

Op die zolder, of in een andere uithoek in het huis, kan je internet weleens niet of minder goed werken dan je zou willen. Dat komt doordat het signaal met de router daar zwak is, waar je telefoon of computer verbinding mee moet maken. Een zwak signaal leidt tot lange laadtijden van websites en bestanden, bufferende video’s of pixelige beelden. Onwijs frustrerend natuurlijk, zeker als je het snelle internet van Caiway gewend bent.

Mesh-netwerk met Slimme Wifi Boosters

Gelukkig kun je eenvoudig afrekenen met dit probleem door zogeheten wifi access points verspreid door je huis te plaatsen. Die werken als een tussenstation tussen je router en het apparaat waarop je wilt internetten. De access points en de router vormen samen één groot, dekkend wifi-netwerk. Dat heet een ‘mesh-netwerk’, of ‘multi-room wifi’. Je hoeft er geen extra kabels voor te trekken.

Bovendien is in een mesh-netwerk de naam en het wachtwoord van je netwerk overal hetzelfde. Je telefoon, laptop, tablet of smart-tv zal automatisch verbinding maken met de zender met het sterkste signaal. Doordat je er dus geen omkijken meer naar hebt, noemen we de wifi access points die we klanten van Caiway aanbieden ‘Slimme Wifi Boosters’.

Zo heb jij van schuur tot zolder snel, stabiel internet.

Speciale aanbieding voor klanten

Wil je ook zo’n mesh-netwerk creëren, en je wifi-signaal overal in huis een boost geven? Voor klanten van Caiway hebben we nu een speciale aanbieding: een set van drie Slimme Wifi Boosters kost tijdelijk geen 179,- maar 129,-. De Slimme Wifi Boosters zijn van TP-Link type DECO M5 3-pack.

 

Een speciale app helpt je bij de installatie van de Slimme Wifi Boosters, je volgt gewoon de aanwijzingen in je scherm en plaatst de wifi-zenders verspreid door je huis. Kom je er toch niet uit, of wil je de installatie liever door een van onze monteurs laten doen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De set Slimme Wifi Boosters geeft een wifi-dekking tot wel 500 vierkante meter. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kun je eenvoudig meer stations aan je netwerk toevoegen.

3 Slimme Wifi Boosters bestellen

Klanten van Caiway kunnen de set met korting bestellen in MijnCaiway. Na het inloggen, klik je in het menu bovenaan op Internet > Wifi-router bestellen > Wifi Boosters.

Ben je nog geen klant? Dan kun je bij het bestelproces van je andere producten de 3 Slimme Wifi Boosters bestellen.

 

Meer over Interactieve TV van Caiway

Schrijf je in voor de nieuwsbrief