Zender van de maand Televisie

De Zender van de Maand Horse & Country TV

donderdag 7 januari 2021

Horse & Country TV is in januari Zender van de Maand bij Caiway. Ben je een echte paardenliefhebber? Dan kun je je hart ophalen bij deze internationale zender. Je bekijkt ‘m de hele maand gratis op kanaal 25.


Wat kun je verwachten van deze prachtige zender? De belangrijkste disciplines in de paardensport zijn vertegenwoordigd zoals springen, dressuur, eventing en mennen. Maar je kunt ook urenlang kijken naar masterclasses, workshops, documentaires en live verslaggeving van grote evenementen. Maar de ultieme topper zijn misschien wel de H&C reality shows. Ze geven je als kijker een uniek kijkje in allerlei trainingsmethoden en de levens van de grootste idolen uit de paardenwereld. 

 

Horse & Country hoogtepunten januari 2021

Je wilt natuurlijk niets missen mis van de Horse & Country hoogtepunten. Daarom speciaal voor jou, de programma’s die je écht niet moet missen voor je op een rijtje: 

 

Nacho Figueras & Nacho Ramos: Barn Talk op 8 januari 2021 om 20:30 uur

Deze documentaire over de Argentijnse polospeler Ignacio Figueras - Ook wel de ‘David Beckham van polo’ genoemd - draait helemaal om zijn gouden sportcarrière. Voor iedere paardensportliefhebber vermakelijk en leerzaam om te zien!


In The Frame vanaf 23 januari 2021 om 21:00 uur

Voormalig eventing ruiter en presentatrice Alice Plunkett blikt terug op de carrières van legendarische ruiters. Een reis naar de top van de paardensport! 


TRT Live Worldwide by Tristan Tucker 21 januari 2021 om 21:00 uur

Tijdens het wereldwijde TRT-event zal Tristan zijn bekende TRT-methode demonstreren bij diverse paarden met allerlei gedragsproblemen. Hij wordt hierbij ondersteund door Jessica von Bredow-Werndl en Warwick Schiller. Het event is geschikt voor iedere discipline en de waardevolle tips kan je gemakkelijk toepassen in je eigen training.

 

Naast deze hoogtepunten zijn er nog ontzettend veel andere programma’s te zien waar voor iedere paardenliefhebber wel wat leuks tussen zit. Veel kijkplezier!


Kanaal 136

Kun je geen genoeg krijgen van Horse & Country? De zender is het hele jaar door te zien op kanaal 136 via het Plus TV pakket.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief