Televisie

De hele maand lachen met Comedy Central Extra

zaterdag 1 mei 2021

Is jouw motto ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’? Dan hebben we goed nieuws voor je! Comedy Central Extra is in mei namelijk zender van de maand bij Caiway. Zap naar kanaal 21 en geniet de hele maand lang van de beste comedy, satire, stand-up comedy, animatieseries en sitcoms die Amerika te bieden heeft.

Trevor Noah brengt je in The Daily Show je dagelijks de laatste headlines in een satirisch jasje, de vrienden Cartman, Kenny, Kyle en Stan maken dag na dag weer de meest gekke avonturen mee in South Park en in The Mick zie je hoe de roekeloze Mickey de verwende koters van haar zus in het gareel probeert te houden met onorthodoxe opvoedmethodes.

The Mick – zondag 21:30

De rokende, zuipende Mickey wordt door haar zus voor de zoveelste keer in het diepe gegooid wanneer zusterlief en haar man door de FBI worden opgepakt. Mackenzie moet van haar gearresteerde zus op haar drie kinderen passen met de belofte dat ze Mackenzie financieel uit de spagaat zal halen.

Mackenzie heeft nu de verantwoordelijkheid over drie ontzettend verwende koters die ze wanhopig in het gareel probeert te houden. Met haar nogal onorthodoxe opvoedmethodes die vaak verdovende middelen en geweld met zich meebrengen probeert ze zichzelf financieel te redden. Succes niet gegarandeerd.

The Daily Show - dinsdag t/m vrijdag 19:00

Met een scherp randje brengt The Daily Show iedere werkdag de laatste headlines. Een flinke dosis humor en interessante interviews zorgen ervoor dat het nieuws in een satirisch jasje wordt gestoken. Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Hij wordt bijgestaan door verschillende verslaggevers en correspondenten die een eigen humoristische kijk hebben op het nieuws.

South Park – maandag t/m vrijdag 18:15

South Park is een immens succesvolle animatieserie die al sinds 1997 een hit is. In de serie over de vier basisschool jongens Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick in het fictieve bergdorpje South Park wordt geen enkel taboe geschuwd. Dat de 8-jarige jongetjes er een behoorlijk onbeschaafd taalgebruik op na houden is nog het minst schokkende van ‘South Park’: alles en iedereen wordt op de hak genomen!


Zender van de Maand mei op kanaal 21

Wil je na deze maand ook nog blijven kijken naar Comedy Central Extra met Caiway Interactieve TV, schakel dan naar kanaal 105.
· Comedy Central Extra zit in het Plus TV-pakket met 40 extra zenders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief