Internet

Zo heb jij deze zomer ook in de tuin of op het balkon goed wifi-bereik

vrijdag 18 juni 2021

Met het stralende weer van de afgelopen weken zijn we steeds meer buiten te vinden. Ook rondom het huis: voor mensen met een tuin, balkon of dakterras is het daar in de zomermaanden heerlijk ontspannen. Al wordt het natuurlijk pas écht ontspannen als je ook rondom het huis een goed wifi-signaal hebt. In deze blog vertellen we hoe je dit eenvoudig kan regelen met Slimme Wifi Boosters.

 

Slecht wifi-bereik: het is een van de grootste moderne ergernissen. Om goed voorbereid de zomermaanden in te gaan, is het slim om ervoor te zorgen dat je ook in je tuin of op het balkon of dakterras over een goed signaal beschikt. Een eenvoudige manier om dit te doen is het installeren van de Slimme Wifi Boosters van Caiway. Hiermee heb je een volledig dekkend én stabiel netwerk in en rondom het huis.

 

Zo werken de Slimme Wifi Boosters

De Slimme Wifi Boosters bestaan uit 3 verschillende stations. Door deze elk op een andere plek in huis te installeren, creëer je één groot dekkend wifi-netwerk onder dezelfde netwerknaam. Apparaten switchen tussen de stations wanneer je door of rondom je huis loopt zodat je altijd goede wifi hebt. Is er een probleem met één van de stations? Dan wijzigt het systeem automatisch de route van de data om ervoor te zorgen dat je online verbinding niet hapert.

 

Dekking tot 500 vierkante meter

Samen zorgen deze drie stations voor een wifi-dekking tot wel 500 vierkante meter. Is dat nog steeds niet genoeg om in je favoriete hoekje in de tuin online te gaan? Dan kan je eenvoudig extra stations aan je netwerk toevoegen en je wifi-bereik nog verder vergroten. Het installeren van de stations is simpel: je download een app en volgt stap voor stap de aanwijzingen in je scherm. Uiteraard is het ook mogelijk om een van onze monteurs de installatie te laten verzorgen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Korting voor Caiway-klanten

Als klant van Caiway kun je via MijnCaiway de Slimme Wifi Boosters bestellen. Na het inloggen klik je in het menu bovenaan op Internet, vervolgens op Wifi-router bestellen en kies je ten slotte voor de Wifi Boosters. De 3 stations hebben een totale waarde van 169,-, maar als Caiway-klant betaal je 129,-. Je kunt de Boosters ook huren voor 3 ,- per maand. Nog geen klant? Dan kun je bij het bestelproces van je andere producten de Slimme Wifi Boosters bestellen. Doe wel even een postcodecheck om te zien of Caiway op jouw adres diensten levert.

 

Nog steeds slecht bereik?

Zit je net lekker op je tuinstoel en hapert je wifi-verbinding ondanks de Slimme Wifi Boosters alsnog? Dan kan er ook iets anders aan de hand zijn. Van een storing tot verouderde apparatuur: slecht bereik kan veel verschillende oorzaken hebben. Bekijk de interactieve video hieronder om te kijken hoe je jouw specifieke probleem kan verhelpen.

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief