Televisie

Kijk nu naar FilmBox op kanaal 22

woensdag 1 september 2021

Filmliefhebbers, opgelet: we hebben FilmBox toegevoegd als extra zender aan jouw basis TV-pakket van Caiway! Je kunt vanaf nu een jaar lang naar deze nieuwe zender kijken, waar je non-stop kunt genieten van de allerbeste films en series uit binnen- en buitenland. Je vindt FilmBox op kanaal 22. 

Non-stop films zonder reclame 

Misschien ken je FilmBox al: de zender is namelijk al in zo’n dertig miljoen huishoudens te zien over de hele wereld. Het kanaal heeft voor ieder wat wils: van je favoriete Hollywoodsterren in spectaculaire kaskrakers, tot intieme arthouse en hilarische komedies. Natuurlijk altijd zonder reclame. Zo kun je wanneer jij dat wilt lekker blijven bingen.

Première-avond 

Iedere maandagavond om 20:30 uur is het première-avond op FilmBox. We zetten alvast twee tips voor oktober op een rij.

Tulipani

Boer Gauke (Gijs Naber) reist na de watersnoodramp in 1953 naar het zonnige Italië, maar wordt daar een levende legende nadat hij vervolgens spoorloos verdwijnt. Dertig jaar later probeert een politie-inspecteur met hulp van de dochter van de boer te achterhalen wat er eigenlijk is gebeurd.

Première maandag 11 oktober om 20.30 uur

20th Century Women

Santa Barbara, 1979. De vijftienjarige Jamie groeit op bij zijn alleenstaande moeder Dorothea in een groot pand waar verschillende huurders hun toevlucht hebben gevonden. Dorothea is 55 en duidelijk van een andere generatie, maar ze doet haar best om haar zoon te begrijpen. Hulp - ook bij de opvoeding - krijgt ze van Abbie en Julie, twee jonge vrouwen die een grote impact hebben op het leven van de gevoelige, slimme Jamie. 

Première maandag 18 oktober om 20.30 uur

Finding Steve McQueen

Een bende ervaren dieven plant de overval van 30 miljoen dollar. Harry Barber (Travis Fimmel), het groentje van de groep, is zonder twijfel de beste coureur die er is. Maar hij is ook blij met de spanning en het incidentele geweld dat komt kijken bij het leven van een bankovervaller. Het liefst schreeuwt Harry het van de daken en naarmate de planning vordert, wordt het steeds moeilijker om het stil te houden.

Première maandag 25 oktober om 20.30 uur


Schrijf je in voor de nieuwsbrief