Televisie

Met deze binge-tips maak jij het dit najaar nóg gezelliger

maandag 4 oktober 2021

De dagen worden korter en de temperaturen dalen. Dat betekent dat je niet meer zonder jas naar buiten kan, maar ook dat het hoog tijd is om het binnen weer wat knusser te maken. En voor veel mensen betekent dat: kaarsjes aan, fleecedekentje erbij en bingen maar. Caiway geeft je de beste binge-tips om het dit najaar nóg gezelliger te maken!

 

De beste series van dit moment

Eerder deze maand werden in Hollywood de Emmy’s uitgereikt: de prijzen voor de beste series van het jaar. Heb je ze nog niet allemaal gezien? Dan heb je in de donkere dagen die voor de deur staan alle kans om je inhaalslag te beginnen. Netflix was de grote winnaar tijdens de Emmy-uitreiking, en wist liefst 44 prijzen in de wacht te slepen. Hitserie ‘The Crown’ won zeven prijzen, waaronder die voor de beste dramaserie, beste actrice en beste regisseur. Op Netflix vind je alle vier de seizoenen van de serie over het Britse koningshuis.

 

Ook The Queens’ Gambit is bij de Amerikaanse streamingdienst te zien. Deze serie over de eerste vrouwelijke schaakgrootmeester, won tijdens de Emmy’s de prijs voor de beste gelimiteerde serie. Eerder een komediefan? Dan zit je goed met Ted Lasso op Apple TV. Deze serie gaat over een American footballcoach die het in de sterkste voetbalcompetitie van de wereld gaat proberen: de Engelse Premier League. Dit levert zowel hilarische als hartverwarmende situaties op.

 

Van klassiekers tot heerlijk Hollands

Kijk je liever films dan series? Met Filmbox kan je non-stop genieten van een grote selectie speelfilms. Het goede nieuws: we hebben FilmBox toegevoegd als extra zender aan jouw basis TV-pakket van Caiway! Deze zender heeft op filmgebied voor ieder wat wils. In oktober staan deze toppers op de planning: 

Tulipani

Tulipani

Première maandag 11 oktober om 20.30 uur
Boer Gauke (Gijs Naber) reist na de watersnoodramp in 1953 naar het zonnige Italië, maar wordt daar een levende legende nadat hij vervolgens spoorloos verdwijnt. Dertig jaar later probeert een politie-inspecteur met hulp van de dochter van de boer te achterhalen wat er eigenlijk is gebeurd.

20th Century Women