Mobiel

Extra mobiel abonnement voor je huisgenoot, partner of kind? Kies voor stapelkorting!

maandag 25 oktober 2021

Speciaal voor klanten met internet van Caiway is er Caiway Mobiel. Daarmee krijg je sowieso iedere maand 5 euro korting op je internetfactuur. Neem je een extra abonnement voor je huisgenoot, partner of kind? Dan krijg je nóg meer korting. Zo blijft iedereen in huis goed bereikbaar, heb jij overzicht in de kosten en bespaar je iedere maand flink op je rekening.

Meer mobiele abonnementen? Meer korting!

Caiway is blij met jou als klant. Daarom geven we je korting als je besluit om naast je televisie en internet ook te kiezen voor een mobiel abonnement. Niet alleen aan jou, maar ook aan de mensen met wie je samenwoont, zoals je partner, huisgenoot of kind. Hoe meer abonnementen je afsluit, hoe meer korting je krijgt. Dat noemen we stapelkorting

Altijd inzicht op kosten en verbruik

Voor alle abonnementen heb je altijd inzicht in de gemaakte kosten en verbruik. Niet alleen via de Caiway Mobiel app, maar ook aan het einde van de maand op de factuur. Ook handig: met de app zet je eenvoudig uit dat er gebeld kan worden naar betaalde servicenummers of het buitenland. Fijn als je bijvoorbeeld een extra mobiel abonnement bestelt voor je kind. Wil je dat er geen buitenbundelkosten worden gemaakt? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Stapelen maar!

Stap nu over naar een sim only-abonnement van Caiway en ontvang het eerste jaar extra korting op je mobielfactuur en 5 euro op je internetfactuur. Per extra mobiel abonnement ontvang je stapelkorting en profiteer je altijd van 5,- korting op je mobielfactuur. Je kan per adres maximaal 5 mobiele abonnementen afsluiten. Meer dan genoeg dus voor het hele gezin!


 

Extra mobiel abonnement Caiway Mobiel

Heb je internet van Caiway? Dan pak je korting als je een extra mobiel abonnement afsluit. Per extra mobiel abonnement ontvang je nu tijdelijk extra korting. Zo kunnen partners, kinderen of huisgenoten net zo voordelig bellen en internetten. Een extra Mobiel 1 GB abonnement is tijdelijk een jaar gratis! Meer GB’s kan natuurlijk altijd.

Bekijk het aanbod

 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief