Televisie

Zender van de maand Nick Jr.

maandag 1 november 2021
De meeste kinderen zijn dol op cartoons. Dan is het wel fijn dat je als ouder zeker weet dat wat ze kijken ook leerzaam is. Bij Nick Jr. zit je meer dan goed! Met populaire programma’s als PAW Patrol en Blaze en de Monsterwielen wil deze zender kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. In november is Nick Jr. zender van de maand op kanaal 21 van Caiway.
 

PAW Patrol

Om de bewoners van Adventure Bay te beschermen heeft de 10-jarige Ryder zes heldhaftige pups tot zijn beschikking: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye. Samen vormen zij PAW Patrol. Voor deze stoere pups is geen klus te groot. De avonturen van Ryder en zijn pups zie je van maandag tot en met vrijdag om 7.15 uur.
 

Blaze en de Monsterwielen

Hoge snelheden en stoere trucs en stunts? Dat is Blaze op het blikken lijf geschreven. In Axle City beleeft Blaze met zijn beste vriend en bestuurder AJ elke dag weer nieuwe avonturen. Wil je zien of het ze samen lukt om de allergrootste races te winnen? Kijk dan van maandag tot vrijdag dagelijks naar nieuwe afleveringen.
 

Shimmer & Shine

Chaos verzekerd bij de tweelinggeestjes Shimmer & Shine. Terwijl ze de wensen van hun beste vriendin Leah proberen te vervullen maken ze allerlei magische avonturen mee. Door goed samen te werken weten ze elk probleem op te lossen. Nieuwe afleveringen van Shimmer & Shine zie je maandag tot vrijdag op Nick Jr.
 

Verder kijken?

Wil je na deze maand ook nog blijven kijken naar Nick Jr., schakel dan naar kanaal 123. Nick Jr. zit in het Plus TV-pakket met 40 extra zenders en in het Kinderpakket met 9 extra zenders
Schrijf je in voor de nieuwsbrief