Pers Televisie

Korting op Viaplay voor alle internetklanten van Caiway

vrijdag 11 februari 2022

Viaplay bij Caiway vanaf maart

De nieuwe streamingdienst Viaplay is met korting beschikbaar voor alle klanten van Caiway met een internetabonnement. Hiervoor hebben DELTA Fiber en Viaplay een meerjarige overeenkomst gesloten. Vanaf maart komt de nieuwe streamingdienst beschikbaar waar onder meer het nieuwe Formule 1-seizoen live te zien is.

“We zijn enthousiast dat we zowel bestaande als nieuwe klanten met dit aanbod maandelijks korting kunnen aanbieden op Viaplay”, zegt CCO Ludolf Rasterhoff van DELTA Fiber. “Daarmee bieden we zoveel mogelijk huishoudens die kiezen voor ons glasvezelnetwerk een aantrekkelijke manier om het Formule 1-seizoen te volgen, en ook films, series en kinderprogramma’s te kijken. Het hele gezin profiteert zo mee met Viaplay bij Caiway.”

Kim Poder, Chief Commercial Officer van NENT Group: “We zijn verheugd om een overeenkomst te hebben met DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Hun klanten hebben nu op een eenvoudige manier toegang tot Viaplay en kunnen genieten van onze unieke line-up van originele producties, Hollywood-content en natuurlijk spannende sporten zoals Formule 1 en PDC-darts. We kijken ernaar uit om samen te werken om onvergetelijke beelden te leveren aan kijkers in heel Nederland.”

Kijken op je favoriete scherm

Het kijken naar Viaplay kan vanaf maart via je favoriete streaming-apparaten, zoals smart-tv, Google Chromecast, Apple TV, computer, smartphone en tablet. Naast live sporten zoals Formule 1, PDC Darts, de Duitse Bundesliga en vanaf augustus de Engelse Premier League zijn met Viaplay ook tal van series, films en kinderprogramma’s te zien.

De Formule 1-wedstrijden zijn in het weekend op zaterdag en zondag ook tijdelijk te zien via een traditioneel tv-kanaal. Zo kunnen klanten op een makkelijke manier via kanaal 200 de wedstrijden op het grote scherm blijven volgen. Het tv-kanaal is alleen beschikbaar voor klanten die via Caiway een abonnement op Viaplay nemen.

Viaplay activeren

Het aanvragen van een abonnement op Viaplay kan vanaf begin maart makkelijk via MijnCaiway. Nieuwe klanten kunnen Viaplay ook meebestellen bij een nieuw internetabonnement. De kosten voor internet, tv en Viaplay staan dan overzichtelijk op één factuur. Viaplay is maandelijks opzegbaar. Meer informatie over de samenwerking met Viaplay is terug te vinden op caiway.nl/viaplay.

Over Viaplay

De streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group AB (publ) (NENT Group) is beschikbaar in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, IJsland, Estland, Letland, Litouwen en Polen. Viaplay lanceert in 2021 in de VS. In 2022 zijn Nederland en het Verenigd Koninkrijk aan de beurt, gevolgd door Canada, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland tegen het einde van 2023. Viaplay exploiteert streamingdiensten, tv-zenders, radiostations en productiebedrijven, en het doel is om verhalen te vertellen, levens te raken en werelden uit te breiden. Het hoofdkantoor van de NENT Group is gevestigd in Stockholm van waaruit het de wereld bereikt, is genoteerd aan Nasdaq Stockholm (‘NENT B’).

Over Caiway

Caiway is onderdeel van DELTA Fiber, de snelst groeiende glasvezelaanbieder van Nederland. De providers bieden internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie. Op dit moment hebben zo’n 950.000 huishoudens toegang tot het netwerk van DELTA Fiber. Het telecombedrijf heeft de ambitie om dit aantal tot en met 2025 te laten groeien naar 2 miljoen huishoudens, ongeveer een kwart van alle huishoudens in Nederland. DELTA Fiber biedt een open netwerk, waarover ook andere providers hun diensten kunnen leveren.

Voor de redactie

Neem voor meer informatie contact op met een van de woordvoerders van DELTA Fiber via [email protected] of 0118 74 55 55 en voor woordvoering van de NENT Group via: [email protected] of +46 73 699 1700.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief