Pers

DELTA en Caiway maken bellen en sms’en van en naar Oekraïne gratis

zaterdag 26 februari 2022

De providers DELTA en Caiway maken het bellen en sms’en van en naar Oekraïne in elk geval de komende twee weken gratis. Het bellen geldt voor vast en mobiel voor consumenten. Ook kunnen klanten die in Oekraïne zijn gratis gebruikmaken van roaming (bellen en sms’en naar de EU en data in Oekraïne), zodat ze ook goed bereikbaar zijn via berichten-apps en het laatste nieuws kunnen volgen.

We leven mee met iedereen die wordt geraakt door de situatie in Oekraïne. Juist nu vinden we het belangrijk dat familie en vrienden met elkaar in contact kunnen blijven in deze zeer benauwende situatie.

Tot in elk geval zondag 13 maart worden er geen kosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de situatie op dat moment maken we bekend of we deze periode verlengen.

Update woensdag 29 juni
Deze regeling is verlengd tot en met zaterdag 1 oktober 2022.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief