Mobiel Mobiel

Bellen en smsen van en naar Oekraïne gratis voor onze klanten

donderdag 3 maart 2022

We leven enorm mee met iedereen die momenteel wordt geraakt door de situatie in Oekraïne. De beelden die iedere dag via de tv en andere media in onze huiskamer binnenkomen zijn hartverscheurend. Daarom vinden we het juist nu belangrijk dat familie en vrienden met elkaar in contact kunnen blijven in deze verschrikkelijke situatie.

Daarom hebben we vorige week besloten om het bellen en sms’en van en naar Oekraïne tijdelijk gratis te maken als je klant bent bij Caiway. Het bellen geldt voor vast en mobiel. Ben je als klant op dit moment in Oekraïne dan kun je ook gratis gebruikmaken van roaming (bellen en sms naar de EU en datagebruik in Oekraïne), zodat je goed bereikbaar bent via berichten-apps en het laatste nieuws kunt blijven volgen.

In deze periode worden er geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt voor consumenten. Afhankelijk van de situatie op dat moment maken we bekend of we deze periode verlengen.


Update woensdag 21 december 2022
Deze regeling is verlengd tot en met donderdag 23 maart 2023.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief