Mobiel Mobiel

Bellen en smsen van Oekraïne gratis voor onze klanten

donderdag 3 maart 2022

We leven mee met iedereen die wordt geraakt door de situatie in de Oekraïne. Wij vinden het belangrijk dat familie en vrienden met elkaar in contact kunnen blijven in deze langdurende, zeer benauwende situatie.

Daarom hebben we bellen en sms’en van Oekraïne naar Nederland gratis gemaakt. Voor het bellen en sms’en naar Oekraïne gelden vanaf 1 maart 2024 sterk gereduceerde tarieven. Te weten 0,23 per minuut om te bellen en 0,07 cent per sms. Dit geldt voor klanten met een mobiel abonnement. Met vaste telefonie betaal je 0,23 per minuut om naar Oekraïne te bellen. Tot 1 maart 2024 is het bellen en sms’en naar Oekraïne gratis. Het datagebruik van en naar de Oekraïne is met 2,50 per MB volgens de reguliere bundeltarieven.

Deze prijzen gelden voor consumenten. Afhankelijk van de situatie in Oekraïne maken we periodiek bekend of we deze periode verlengen

Update donderdag 8 februari 2024

Schrijf je in voor de nieuwsbrief