Televisie

Geniet vanaf nu van Formule 1 van Viaplay met Caiway

maandag 7 maart 2022

Het nieuwe Formule 1-seizoen, voetbal uit Bundesliga, de Engelse Premier League (vanaf augustus 2022) en veel meer sporten bekijk je vanaf nu met Viaplay bij Caiway. Naast sport biedt Viaplay nog veel meer: tal van internationale films, Scandinavische dramaseries en kinderprogramma’s. Voor jong en oud; voor ieder wat wils.

Lees hieronder hoe je Viaplay bij Caiway bestelt en installeert voor deze ultieme kijkervaring.

Speciaal introductieaanbod voor Caiway-klanten

Ben je al klant, dan hebben we een speciaal introductieaanbod voor jou. Als je al internet hebt van Caiway ontvang je maandelijks 1 euro korting op de standaardprijs van Viaplay. Hierdoor betaal je in de introductieperiode tot 1 augustus 2022 slechts 8,99 euro en daarna 12,99 euro per maand.

Heb je nog geen internet van Caiway? Doe dan de postcodecheck en bestel dan snel je favoriete Internet & TV pakket en ontvang dan ook de korting op het Viaplay abonnement.

Hoe bestel ik Viaplay?

Viaplay bestel je via MijnCaiway. Activeer jouw account door de stappen te doorlopen in de mail die je ontvangt na je bestelling. Download vervolgens de Viaplay-app in de app store van jouw apparaat. Open de app en log in.

Hoe werkt de app van Viaplay?

Met de app van Viaplay kan je op verschillende apparaten kijken: jouw mobiele telefoon, tablet of heel eenvoudig op de tv via een apparaatje als Chromecast of Apple TV. Hieronder leggen we uit hoe je Viaplay op je tv kunt kijken.

Viaplay op jouw tv bekijken

Op sommige moderne smart-tv's is Viaplay al te vinden. Je hebt dan alleen een afstandsbediening nodig. Heb je geen moderne smart-tv, dan kijk je eenvoudig via Google Chromecast, Apple TV of een ander streamingapparaat in combinatie met je smartphone of tablet. Zo doe je dat:

  1. Zorg dat jouw smartphone of tablet en Chromecast of Apple TV zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Druk op de afstandsbediening van de tv op de knop Source/AV/Input (de naam van de knop verschilt per toestel).
  3. Open de Viaplay-app op jouw smartphone of tablet.
  4. Druk op het Chromecast-icoon (rechtsboven in de menubalk) of AirPlay-icoon (rechtsonder in de menubalk) om het beeld naar je tv te streamen.

We wensen je veel kijkplezier!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief