Mobiel

Telefoon van de maand: Samsung Galaxy A12

donderdag 31 maart 2022

Bij Caiway hebben we een compleet assortiment smartphones voor je om uit te kiezen. Er is voor ieder wat wils. Elke maand lichten we een telefoon voor je uit. Deze maand: de Samsung Galaxy A12, die een daverende prijs-kwaliteitverhouding heeft.

De Samsung Galaxy A12 staat doorgaans niet in de spotlights maar heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dat maakt deze smartphone een topkeuze voor iedereen die niet per se het nieuwste model hoeft, maar wel veel waar voor z’n geld wil.

 

Oneindig scherm

Het grote scherm springt als eerste in het oog. Het is 6,5 inch groot en beslaat de gehele voorzijde. De schermranden zijn dun en de selfiecamera zit mooi verwerkt in de druppelvormige inkeping. Ook in deze prijsklasse kunnen telefoons er dus geweldig uitzien. De HD+ schermresolutie (het aantal beeldpunten op het scherm) ligt wat lager dan bij de duurdere modellen, maar dat zullen de meesten niet eens merken..

Het is vooral de batterij waarmee de Samsung Galaxy A12 zich onderscheidt en waar jij veel profijt van gaat hebben. Die heeft namelijk een opvallend grote capaciteit van maar liefst 5000 mAh. Dat betekent dat je je telefoon zonder problemen de hele dag kunt gebruiken.

 

Een keur aan camera’s

Bijzonder is ook dat de Samsung Galaxy A12 met maar liefst vier camera’s is uitgerust. Naast de hoofdcamera (48 megapixels) en een dieptecamera voor de focus, is er ook een speciale groothoeklens (‘ultra wide’) waardoor je heel veel in één beeld kunt vangen. En laat het voorjaar maar komen: met de macrocamera kun je mooie, gedetailleerde foto’s van dichtbij maken van de bloemen in je tuin. Naast het vier camera’s systeem zit er nog een selfiecamera voorop (18 megapixels), waar je prima selfies mee kan maken. Samsung staat er om bekend dat zelfs de laag geprijsde telefoons goede camera’s hebben. De Samsung Galaxy A12 is daarop geen uitzondering. Verwacht alleen niet veel van foto’s die in het donker gemaakt zijn, het ontbreekt deze telefoon aan een speciale nachtstand. 

Standaard is er 32gb aan ruimte voor foto’s en andere bestanden, maar als dat niet genoeg voor je is kun je het opslaggeheugen uitbreiden met een Micro SD-kaartje tot 1tb (1000gb). 

 

Finishing touch

Goed om te weten ook: je kunt twee simkaarten in deze telefoon stoppen (‘dual-sim’). Dan ben je op twee verschillende telefoonnummers bereikbaar en kun je voor bellen, sms’en of internetten gebruikmaken van verschillende bundels. Handig voor als je je telefoon zowel privé als zakelijk gebruikt, of wanneer je op reis bent.

Je ontgrendelt de Samsung Galaxy A12 trouwens met de vingerafdruksensor aan de zijkant. Die werkt goed en snel, zoals we van Samsung gewend zijn.

 

Waar voor je geld

De Samsung Galaxy A12 biedt kortom erg veel waar voor je geld. Heb je nog een oude telefoon? Verkoop ‘m op Marktplaats, van de opbrengst haal jij deze mooie, nieuwe Galaxy A12 in huis! Als je bij Caiway een mobiel abonnement afsluit kun je gewoon je huidige telefoonnummer houden, overstappen is snel en gemakkelijk geregeld.

Je bestelt de Samsung Galaxy A12 eenvoudig online, of kom langs in een van onze winkelsDan kun je de telefoon ook even in de hand houden, en ons om advies vragen.

Bekijk deze en andere telefoons bij Caiway Mobiel. Daar lees je ook meer over de mobiele abonnementen die we aanbieden. Als Caiway-klant profiteer je van maandelijks 5,- combikorting op je internetfactuur als je ook een mobiel abonnement neemt. Heb je al een telefoon? Kijk dan eens naar onze scherpe sim only-deals. Zo heb je al een mobiel abonnement vanaf 6,50 p/mnd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief