Televisie

Zender van de maand: Nick Jr.

woensdag 6 april 2022

Kun jij Peppa Pig en Paw Patrol inmiddels wel dromen? Zet je dan schrap voor nog meer avonturen van deze kleine vriendjes, want deze maand is Nick Jr. zender van de maand bij Caiway. Eindeloos kijkplezier gegarandeerd voor kleintjes tussen 2 en 6 jaar. Je vindt deze fantastische verhalen en meer op kanaal 21.

 

Baby Shark

Baby Shark’s Big Show volgt Baby Shark en zijn beste vriend, William de vis, terwijl ze komische avonturen meemaken in Carnivore Cove.

 

Anna en Friends

Een serie vol vriendschap en humor. In Anna en Friends beleeft de zesjarige Anna avonturen met haar vrienden, waaronder de ongeduldige Froga de kikker, de bedachtzame Ron de kat, de overmoedige Bubu de hond en de naïeve Christopher de Oranje worm. 

 

Paw Patrol 

geen klus te groot en geen pup te klein! Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. 

 

Peppa Pig

Peppa Pig is een energiek biggetje dat bij haar mama, papa en kleine broer George woont. Volg de vrolijke avonturen van Peppa, die kijkers leert om te gaan met vriendschap, samenwerken en gevoelens.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief