Televisie

De zomer door met Viaplay

maandag 30 mei 2022

De zomer lijkt begonnen! Tijdens de tropische dagen kun jij gewoon je favoriete koele plek op de bank innemen, want met award-winning content op Viaplay hoef je echt niet de hitte op te zoeken. Als klant van Caiway krijg je extra korting bij Viaplay en is het maandelijks opzegbaar. 

 

Dragons’ Den

Is het business-idee van de Nederlandse ondernemers hot and happening of willen de multimiljonairs hun vingers er niet aan branden. Vanaf nu volg je het keiharde oordeel van de Dragons op het puntje van je stoel. 

 

Partisan

Na een strijd op leven en dood begint seizoen twee met een dodelijk auto-ongeluk. De auto wordt gelinkt aan de gesloten gemeenschap van Jordnära. Zet je schrap voor een nieuw seizoen met worstelingen van undercover agentJohnny en de strijd van de onorthodoxe gemeenschap. 

 

Fearless: the women fighting Putin

Van gedwongen isolatie en hongerstaking tot gevangenisstraf: deze BAFTA-winnende film toont de impact en reikwijdte van Poetins dictatoriale regime op drie vrouwelijke Russische ‘tegenstanders’. 

 

The Viking - The fall of the Drug King

Bekroond journalist Jeppe Facius legt drugskoning Claus Malmqvist in een serie interviews het vuur aan de schenen en ontrafelt zo mysterieuze verhaal van zijn drugsimperium. 

 

Billy the Kid

Van de sloppenwijken in New York, de Badlands van New Mexico tot het grote Wilde Westen; deze serie verkent het leven, de ervaringen en het karakter van Billy the Kid, ook wel bekend als William H. Bonney. Billy the Kid is vanaf 12 juni te zien. 

 

Zet je popcorn vast klaar en tune in op Viaplay, zodat je deze en meer bingewatch waardige shows niet hoeft te missen! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief