Mobiel

Zorgeloos eropuit deze zomer met gratis dubbel zoveel mobiele data bij Caiway

donderdag 30 juni 2022

De vakantie komt er weer aan! Om goed voorbereid op reis te gaan heeft Caiway een tip: als je deze maand Caiway Mobiel erbij neemt, verdubbelen wij twee jaar lang gratis je databundel. Zo kun jij lekker onbezorgd op reis en je vakantiefoto’s delen met vrienden en familie. 

Wat ga jij doen nu het lekker weer is? Een mooie wandeltocht, of met de motor op pad? Kamperen? Naar het strand? Wat je plannen ook zijn, je telefoon gaat mee. Even wat foto’s appen of een route laden, een audioboek luisteren of een filmpje kijken… Als je geen wifi hebt, gebruik je mobiele data. Maar met de dubbele data-deals van Caiway hoef je je daar geen zorgen over te maken! 

 

Ben je al Caiway Mobiel-klant? In dit artikel geven we je tips om extra lang met je bundel te doen op vakantie.)

 

Als je al internet van Caiway hebt en je deze maand Caiway Mobiel erbij neemt, verdubbelen wij gratis je databundel. Kies je bijvoorbeeld voor ons sim only-abonnement van Caiway, met 3 GB data voor 10,50 euro, dan krijg je maar liefst 6 GB! Een zomers cadeautje van ons, waar je desalniettemin twee jaar lang van profiteert.

 

 

Zo kun je lekker zorgeloos eropuit. Zeker als je binnen de EU blijft: je gebruikt dan je mobiel abonnement alsof je thuis bent. Hoe het precies werkt, lees je hier. Of je nu een podcast wil luisteren of een compleet fotoverslag naar je kinderen wil sturen, met deze dubbele data-deal hoef je niets te laten. Zeker weten dat je geen extra kosten maakt in het buitenland? Bekijk het tarievenoverzicht.


kies het mobiel abonnement dat bij je past

(en krijg twee jaar lang gratis dubbel zoveel data) 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief