Interactieve TV Televisie

Zin in het nieuwe Eredivisie-seizoen! Kijk het live met Caiway en ESPN Compleet

donderdag 4 augustus 2022

Vrijdagavond 5 augustus is het zover: Heerenveen en Sparta trappen dan af voor het 66ste seizoen van de Nederlandse Eredivisie. Titelverdediger Ajax voetbalt een dag later, op zaterdag 6 augustus.

Daar kijken we naar uit bij Caiway, want Met Caiway Internet & TV + ESPN Compleet kun je alle Eredivisie-wedstrijden én ander topvoetbal live kijken! En of je nu het liefst alleen kijkt of samen, met vrienden of familie; live beleef je voetbal op zijn best.

Dit is waar we ons op verheugen in het nieuwe, 2022-2023 Eredivisie-seizoen:

Nieuwe coaches bij de topclubs

Titelverdediger Ajax moet het dit seizoen doen zonder succescoach Erik ten Hag, die met Ajax tal van prijzen won en indruk maakte door op het Europese toneel voetbalgrootheden zoals Real Madrid en Juventus uit te schakelen. Alfred Schreuder vervangt hem.

  

Ook bij PSV een nieuwe coach: oud-spits Ruud van Nistelrooij vervangt Roger Schmidt, die vorig jaar met PSV tweede werd. In deze video vertelt Van Nistelrooij over zijn plannen.

 

Transfers en nieuwe talenten

De transfermarkt is nog niet gesloten, maar Steven Bergwijn is alvast (voor een recordbedrag) door Ajax gekocht van Tottenham Hotspur. Ook Owen Wijndal verruilt zijn club van vorig jaar, AZ, voor de Amsterdamse titelverdediger. Ajax-keeper Onana en -spits Haller zijn juist vertrokken.

 

Simons en Til werden ingelijfd door PSV. Wieffer, Danilo en Taabouni kwamen naar Feyenoord.

Ook iets om naar uit te kijken: elk jaar weer ontpoppen er in de Eredivisie nieuwe, jonge talenten. ESPN zette in onderstaand filmpje op een rij welke talenten zich vorig seizoen in de kijker speelden:

 

 

Spanning en wonderschone goals

We hopen natuurlijk ook weer op een spannende titelstrijd, zoals we die meemaakten in het vorige Eredivisie-seizoen. Ajax wist zich toen pas in de een-na-laatste speelronde te verzekeren van de titel. Bekijk hier een uitgebreid jaaroverzicht van het seizoen 2021-2022. Wonderschone goals zijn er altijd in de Nederlandse Eredivisie. Zoals deze, van vorig seizoen:

 

Nederlands en Europees voetbal live kijken met Caiway + ESPN Compleet

Met Caiway TV en ESPN Compleet in je pakket hoef je niets te missen van dat nieuwe seizoen. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.

 

Ook voor Europees voetbal zit je goed bij Caiway met ESPN Compleet: wedstrijden uit de UEFA Europa League en Conference League worden eveneens live uitgezonden.

 

Nieuwe én bestaande klanten van Caiway Internet & TV kunnen ESPN Compleet aan- of uitzetten via Mijn Caiway. Je hebt dan de beschikking over maar liefst vier ESPN-kanalen waar dagelijks topsport op wordt uitgezonden.

Ja, Van dit Eredivisie-seizoen wil ik niets missen en  ik zet ESPN Compleet aan

 

Programma eerste speelronde Eredivisie

Vrijdag 5 augustus:
20.00 uur: sc Heerenveen – Sparta Rotterdam

Zaterdag 6 augustus:
16.30 uur: Fortuna Sittard – Ajax
18.45 uur: SC Cambuur – Excelsior
20.00 uur: PSV – FC Emmen
21.00 uur: RKC Waalwijk – FC Utrecht

Zondag 7 augustus:
12.15 uur: FC Groningen – FC Volendam
14.30 uur: Vitesse – Feyenoord
14.30 uur: N.E.C. – FC Twente
16.45 uur: AZ – Go Ahead Eagles

Schrijf je in voor de nieuwsbrief