Televisie

Topvoetbal en Nederlandse inbreng: dit is waarom je het nieuwe Premier League-seizoen live wil kijken

donderdag 4 augustus 2022

Het beste Engelse voetbal kijk je dit jaar live, op Viaplay bij Caiway. 5 augustus start het nieuwe Premier League-seizoen. Wij kunnen niet wachten, want met de Nederlandse inbreng belooft het een interessant seizoen te worden.

Met sterren als Virgil van Dijk (Liverpool), Kevin de Bruyne (Manchester City) en Harry Kane (Tottenham Hotspur) is de Britse Premier League hét affiche van het nieuwe voetbaljaar. Op 5 augustus begint het nieuwe Premier League-seizoen, en dat zal weer spectaculair voetbal opleveren. Als je als voetballiefhebber niet in een volgepakt, sfeervol stadion kunt zitten, is fraai Engelse voetbal live op tv kijken het beste alternatief. Premier League-wedstrijden kun je dit jaar live kijken op Viaplay, dat we bij Caiway (met korting!) aanbieden.

Nederlanders in de Premier League 2022-2023

Zoals elk jaar staan er flink wat Nederlanders op de Engelse voetbalvelden. Zo staat oud-Ajax-coach Erik ten Hag aan het roer van Manchester United, en heeft hij daar gelijk ex-Feyenoorder Tyrell Malacia ingelijfd. Oud-Ajacied Donny van de Beek keert dit seizoen terug bij Manchester United. Dit zei Ten Hag op zijn eerste persconferentie: Op 22 augustus staat voor Ten Hag en zijn spelers al de eerste topper van het seizoen op het programma, als Manchester Liverpool ontvangt. Virgil van Dijk maakt nog altijd deel uit van Liverpools verdediging. Liverpool greep vorig seizoen net - op één punt! - naast de titel, die naar ‘Pep’ Guardiola’s Manchester City ging. Ook Nathan Aké gaan we weer in de Premier League in actie zien, net zoals Joël Veltman, die uitkomt voor Brighton & Hove Albion. Op de eerste zondag van het seizoen speelt zijn team tegen Manchester United.

Voetbalfeestdagen

We laten het aan jou of je er de tv voor aan zet, maar zoals gewoonlijk staan er ook heerlijke Premier League-wedstrijden gepland op Tweede Kerstdag en op oudjaarsdag. Zo ontvangt Manchester United op 26 december Nottingham Forest, dat na twee decennia weer terug is op het hoogste niveau.

Engels en Duits voetbal live kijken op Viaplay

Het beste Engelse voetbal wil je natuurlijk live kijken. Dat kan op streamingdienst Viaplay, die de rechten heeft om alle 380 Premier League-wedstrijden exlusief live uit te zenden (en trouwens ook voor wedstrijden uit de EFL Championship, Carabao Cup en Duitse Bundesliga, waar Ryan Gravenberch en Donyell Malen dit seizoen in uitkomen).

Nieuwe én bestaande internetklanten van Caiway kunnen zich extra voordelig op Viaplay abonneren. In combinatie met Caiway Internet krijg je elke maand 1 euro korting op de standaardprijs. Je betaalt dan voor Viaplay geen 13,99 per maand maar 12,99. Een abonnement afsluiten gaat heel eenvoudig op caiway.nl/viaplay en is maandelijks opzegbaar.

Je kunt Viaplay kijken op je (smart) tv, via Google Chromecast of Apple TV of op je telefoon, tablet of laptop. Lees daar hier meer over.
Ja, ik wil Premier League-wedstrijden live kijken ik activeer Viaplay met korting bij Caiway

Schrijf je in voor de nieuwsbrief