Televisie

TV update en weetjes augustus

donderdag 4 augustus 2022

Bij Caiway wordt er hard gewerkt aan verbeteringen van Interactieve TV. Daarnaast verandert het TV landschap constant. In dit artikel houden we je op de hoogte van de veranderingen in de afgelopen periode. 

 

Programma reminders

Het is voor Caiway Interactieve TV klanten mogelijk gemaakt om eenvoudig een herinnering te zetten voor een programma. Zodra het programma start schakel je automatisch over naar je favoriete programma. Zo mis je nooit wat. Deze functie is zowel beschikbaar op de TV-Box als de TV apps en WebTV.  Deze functie activeer je door op het belletje te klikken.

 

 

Omzetting HD zenders

De afgelopen maanden zijn er de nodige omzettingen geweest van SD naar HD. Bijna elke maand wel een paar. Een direct zichtbare verbetering voor Caiway Interactieve TV klanten. Momenteel bevindt Caiway zich in de top 3 van de grote operators met meer dan 100 beschikbare HD zenders.

 

 

De Regionale TV zender op 11

Zender 11 was voorheen Omroep Zeeland. Dit is aangepast naar de regionale zender van de klant. Nu ontvangen de bewoners in Limburg geen Omroep Zeeland meer, maar hun vertrouwde L1.

 

 

Vooruit spoelen

Hoe zat dat ook alweer met vooruit spoelen? Welke zender nu wel en welke niet? Het blijft soms lastig. Heb je een programma opgenomen, dan mag je deze vooruit spoelen bij elke zender. (kleine uitzondering zijn de lokale zenders en Viaplay Xtra). Voor Programma Gemist (7 dagen terugkijken) en Begin Gemist (start-over en pauzeren) gelden andere regels. 

 

 

Comedy Central Extra en Nick Music verdwijnen uit zenderpakket

Per 31 augustus 2022 komen Comedy Central Extra en Nick Music te vervallen uit de geboden zenderpakketten.

 

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste TV Updates? Voeg dan de volgende pagina toe aan je favorieten. Hierop verschijnen maandelijks onze updates.

Caiway TV updates: caiway.nl/televisie/updates/

Schrijf je in voor de nieuwsbrief