Mobiel

Google’s vlaggenschip: scoor de voordelige Pixel 6a!

donderdag 2 februari 2023

Sinds deze week kun je bij Caiway Mobiel de nieuwste telefoons van Google bestellen: naast de vriendelijk geprijsde Pixel 6a zijn de Pixel 7 en Pixel 7 Pro ook beschikbaar. Pixel-telefoons zijn het beste wat Google te bieden heeft, ze worden al jaren geroemd om de goede software, je ontvangt als eerste de nieuwste Android updates, scherpe prijs en uitzonderlijke prestaties.

 

Google Pixel 6a: veel waar voor je geld

Met de Google Pixel 6a krijg je veel waar voor je geld. Dat zit ‘m met name in het camerasysteem, waarmee je prachtige foto’s maakt en met de magische gum kan je storende elementen in je foto’s weghalen. De telefoon is snel genoeg, heeft een grote batterij en draait natuurlijk op Google’s nieuwste Android-software. Hij is lekker licht en compact met een beeldschermdiagonaal van 6,1 inch. Achter (en op) het scherm zit de vingerafdrukscanner verborgen om ‘m te ontgrendelen.

 

De telefoon heeft een plastic achterkant in plaats van glas. De batterij kan daardoor niet draadloos worden opgeladen.

Google Pixel 7: iets groter en sneller

De Pixel 7 is voor wie net iets meer wil. Ten opzichte van de 6a werkt de 7 wat sneller. Het scherm is iets groter en beter: 6,3 inch, het scrollen oogt wat soepeler. Ook heeft Google het design gemoderniseerd en de camera nóg beter gemaakt , met maar liefst 50MP! De 6a heeft 12MP. Je merkt vooral verschil op foto’s die bij weinig daglicht zijn gemaakt. Ook de vingerafdrukscanner reageert sneller.

 

Google Pixel 7 Pro: neusje van de zalm

De Pixel 7 Pro is het neusje van de zalm. Extra scherp, extra groot scherm (6,7 inch) dat bovendien iets om de randen heen buigt en een grotere batterij. Daarnaast heeft de 7 Pro een telelens waarmee je goed kunt inzoomen. 

 

De Google Pixel 6a, 7 en 7 Pro zijn nu verkrijgbaar bij Caiway Mobiel, de beste telefoons van dit moment!

 

Bestel de Google Pixel 6a, 7 of 7 Pro nu bij Caiway Mobiel
Schrijf je in voor de nieuwsbrief