Interactieve TV Internet Televisie

Start van het nieuwe F1®-seizoen bij Viaplay! En maak kans op 50 euro shoptegoed voor de Verstappen.com webshop

woensdag 1 maart 2023

Ben jij een Formule 1® expert én wil jij 50 euro winnen voor de Verstappen.com webshop? Speel de quiz en vul het formulier in onderaan de pagina.

 

Spektakel gegarandeerd in het nieuwe Formule 1®-seizoen, dat dit weekend in Bahrein begint. Met dit jaar: twee Nederlanders (wereldkampioen Max Verstappen en nieuweling Nyck de Vries), een ambitieus en hongerig Ferrari en Lewis Hamilton die erop gebrand is een comeback te maken. Dit is waar we naar uitkijken:

 

Meer races dan ooit

Er worden maar liefst 23 races verreden dit jaar. Dat is 23 keer lekker in het weekend voor de tv kruipen. In zes van die weekenden is er naast de hoofdrace op zondag, ook nog een korte ‘sprint race’ op de zaterdag. Voor het eerst wordt er in Las Vegas geracet.

De strijd om de titel

Max Verstappen gaat op jacht naar zijn derde wereldtitel op rij. Maar het is nog maar de vraag of Red Bull Racing ook dit jaar een dominante auto heeft. De concurrentie zal geleerd hebben van hun fouten en als regerend kampioen heeft Red Bull minder windtunneltijd gekregen om aan de auto te werken.

Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton kende vorig jaar een beroerd seizoen. In een ondermaatse Mercedes won hij geen enkele race. Hamilton zal erop gebrand zijn een comeback te maken.

De Ferrari was vorig jaar juist uitstekend, maar het ontbrak het Italiaanse topteam aan betrouwbaarheid en consistentie. Naar eigen zeggen zijn die problemen opgelost en kunnen ze met de nieuwe auto wereldkampioen worden.

 

Tweede Nederlander: Nyck de Vries

We hebben dit jaar twee Nederlanders in de Formule 1! Nyck de Vries, oud Formule 2- en Formule E-kampioen, heeft een stoeltje bij Red Bulls zusterteam AlphaTauri. Kan hij teamgenoot Yuki Tsunoda verslaan? Vorig jaar viel De Vries al opvallend goed in bij Williams:

Voor de liefhebber: de nieuwe documentaire Durf te dromen, over Nyck de Vries’ lange weg naar de Formule 1®, is nu te streamen op Viaplay.

 

Nyck de Vries – Durf te Dromen © Viaplay Group 2023

 

Het veelbelovende talent

Van Formule 1®-debutant Oscar Piastri, oud-Formule 2- en 3-kampioen, wordt veel verwacht. Hij werd als mega-talent binnengehaald door McLaren. We kijken daarnaast uit naar Nico Hülkenbergs terugkeer in de Fomule 1®, nu als Haas-coureur, en zijn benieuwd hoe het Fernando Alonso zal vergaan bij zijn nieuwe team Aston Martin.

 

Kijk live Formule 1® op Viaplay

Je kijkt alle Formule 1®-trainingen, -kwalificaties en -races live op Viaplay. Viaplay bestel je via Mijn Caiway. Alvast in de stemming komen? Bekijk op Viaplay alvast de terugblik op het vorige seizoen: F1 2022: Year of the lion.

 

Speel de quiz

Heb jij het meeste verstand van Formule 1®? Speel dan mee met de quiz. Vul het formulier in bij de blauwe button - met jouw score- en maak kans op 50 euro shoptegoed in de Verstappen.com webshop. Meedoen kan tot en met donderdag 9 maart. Deelname is alleen mogelijk als deelnemer, ten tijde van trekking, geabonneerd is op de Caiway nieuwsbrief.

Overige actievoorwaarden zijn hier te lezen.

Nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Schrijf je dan nog snel hier in.

 

Let op: de actie gaat vanaf 3 maart van start

 

Speel de F1® quiz

Naar het formulier

Hoe werkt de trekking?

De aanwijzing van de winnaar van de prijs zal op onpartijdige wijze geschieden. De trekking van de prijs vindt plaats op vrijdag 10 maart 2023. Met de winnaars wordt per mail contact opgenomen.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief