Televisie

De beste tv-tips voor april

dinsdag 11 april 2023

De kwartfinales van de Champions League, Viaplay’s exclusieve documentaire over Max Verstappen en ’s werelds beste concerten en meer; dit zijn onze tv-tips voor de komende twee weken. Wil je een JBL-speaker winnen? Lees dan snel verder!

 

Memorabele concerten, tijdelijk gratis op Mezzo

Muziekzender Mezzo is jarig en daarom - alleen in april- gratis te bekijken voor alle klanten van Caiway TV. Tot 1 mei zendt Mezzo elke avond een speciale concertregistratie uit. De meest memorabele concerten van de afgelopen kwart eeuw worden afgewisseld met nieuwe, live-registraties van de beste componisten en muzikanten van deze tijd. Mezzo is in april gratis te zien op kanaal 126.

 

Win een JBL-speaker t.w.v. 115,- euro

 

Muziek moet je op de mooiste manier beleven. Daarom geven we in samenwerking met Mezzo een JBL-Speaker weg. Inmiddels is de actie afgelopen en is er contact opgenomen met de winnaars. Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe winacties.

 

Achter de schermen van Max Verstappen: Anatomy of a Champion bij Viaplay

 

In deze documentaire geeft Tweevoudig Formule 1®-wereldkampioen Max Verstappen kijkers ‘exclusive acces’ tot zijn leven. — op en naast het circuit. Daar is deze fascinerende, driedelige docuserie uit voortgekomen. We zien een nog altijd jonge coureur die streeft naar perfectie maar ook enorme druk om te presteren voelt van zijn team, fans en de media.

Aflevering 1 en 2 van Max Verstappen: Anatomy of a Champion zijn nu te streamen op Viaplay, aflevering 3 vanaf zondag 16 april. Nog geen Viaplay-abonnee? Lees op caiway.nl/viaplay wat je kunt zien en hoe je Viaplay activeert.

caiway.nl/viaplay

Europees topvoetbal: kwartfinales Champions League op RTL 7 & Ziggo Sport

Het belangrijkste, meest prestigieuze voetbaltoernooi van Europa nadert zijn ontknoping. Volgende week kijk je op RTL 7 of Ziggo Sport live de returns van de kwartfinales van de Champions League. Dit topvoetbal wil je niet missen!

Dinsdag 18 april, 21:00 uur
Napoli - AC Milan
Chelsea - Real Madrid

Woensdag 19 april, 21:00 uur
Bayern München - Manchester City
Internazionale - Benfica

Lees hier hoe je Ziggo Sport Totaal activeert, hét tv-pakket met zes kanalen boordevol topsport.

Activeer Ziggo Sport Totaal 

Vrolijk en scherp door de actualiteit: nieuw seizoen Even tot hier op NPO 1

Wil je echt even wat anders. De satirische, muzikale zaterdagavondshow Even tot hier is weer begonnen! In dit negende seizoen loodsen cabaretiers Jeroen Woe en Niels van der Laan ons weer op komische wijze door de actualiteit. Met liedjes, persiflages, muzikale gastoptredens en bovenal rake observaties. Niet voor niets trekken hun afleveringen meer dan een miljoen kijkers, en won Even tot hier vorig jaar de Gouden Televizier-Ring.

Even tot hier (BNNVARA) is elke zaterdag te zien om 21:30 uur op NPO 1

Schrijf je in voor de nieuwsbrief