Mobiel

Moederdag cadeautip: een splinternieuwe Samsung Galaxy A14 en een leuk tijdschrift

maandag 1 mei 2023

Croissantjes in de oven, sinaasappels geperst... Zondag 14 mei is Moederdag, dat vooral draait om een beetje extra liefde voor je moeder of partner. Geef je daarnaast graag een cadeau en is je moeder of partner toe aan een nieuwe telefoon? De Samsung Galaxy A14 is de perfecte Moederdag-keuze: degelijk, betaalbaar, zonder fratsen en mét een verfijnd ontwerp. Deze actie loopt tot en met 10 mei, dus wees er snel bij.

 

Samsung Galaxy A14: kwaliteit zonder fratsen

Geen moeder is hetzelfde natuurlijk, maar veel waar voor je geld krijgen doet het bij iedereen goed. Deze betaalbare Samsung Galaxy A14 heeft een scherp en snel 6,6 inch-scherm met een mooie, druppelvormige inkeping voor de selfie-camera.

De hoofdcamera achterop is een uitstekende ‘point-and-shoot’: je legt er moeiteloos mooie momenten mee vast, de foto’s zijn van goede kwaliteit. Door de batterij (5000mAh) die erin zit, houdt de telefoon het met gemak een hele dag vol.

Belangrijk detail: Samsung Galaxy A14-gebruikers zijn verzekerd van twee grote toekomstige Android-updates. Dat betekent dat de telefoon met de tijd mee gaat en niet snel verouderd zal voelen.

 

Moederdag-actie: extra’s en kortingen

Ben je al Caiway Internet-klant en kies je voor de Mobiel 10 GB-bundel? Dan krijg je dubbele data, elke maand 5 euro korting op je internetfactuur en kan je onbeperkt bellen. Onbeperkt bellen met de kinderen of vriendinnen, daar wordt elke vrouw toch gelukkig van?

Bestel je de Samsung Galaxy A14 met Mobiel 10 GB-bundel vóór Moederdag, dan krijgt je moeder of partner ook nog een abonnement (t.w.v. 50,- euro) voor een tijdschrift naar keuze cadeau. Er kan gekozen worden uit 59 bladen. Dat betekent bijvoorbeeld 11x Libelle of 7x vtwonen of 7x &C Magazine, 12x Autoweek of 14x Donald Duck. Lekker om te lezen bij dat ontbijtje dat je voor haar gaat maken.

De Samsung Galaxy A14 is bij ons in de kleuren zwart en zilver verkrijgbaar. Deze actie loopt tot en met 10 mei.

naar de moederdag cadeautip

Schrijf je in voor de nieuwsbrief