Televisie

Voorspel Newcastle United - Arsenal en win 75,- euro shoptegoed bij Unisportstore.nl

maandag 1 mei 2023

Voetballiefhebbers opgelet! In samenwerking met Viaplay geven we 75,- euro shoptegoed weg voor Unisportstore.nl. Voorspel de juiste uitslag van Newcastle United - Arsenal en maak kans op de prijs. Alle wedstrijden van de Premier League zijn live te zien op Viaplay.

 

Wat moet ik doen?

Meedoen is simpel: klik op onderstaande link om naar het formulier te gaan. Vul daar jouw voorspelling voor Newcastle United - Arsenal in en je contactgegevens. Meedoen kan tot en met zondag 7 mei 2023 17:30. Deelname is alleen mogelijk als deelnemer, ten tijde van trekking, geabonneerd is op de Caiway nieuwsbrief. Overige actievoorwaarden zijn hier te lezen. Nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Schrijf je dan nog snel hier in.  

Hoe werkt de trekking?

De aanwijzing van de winnaar van de prijs zal op onpartijdige wijze geschieden. De trekking van de prijs vindt plaats op maandag 8 mei 2023. Met de winnaars wordt per mail contact opgenomen. De prijs wordt per mail opgestuurd.

 

Naar het formulier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief