Televisie

Op meerdere tv’s in huis televisie kijken met de Caiway Smart TV-app. Zonder extra kabels of kastjes.

Het ochtendjournaal vanuit je bed kijken? Met de nieuwe Caiway Smart TV-app kijken jij en je huisgenoten televisie op meerdere tv’s in huis. Zonder extra kabels of kastjes.

 

Heb jij ook op meerdere plekken in huis een fijne tv-plek gecreëerd? Huisgenoten die weleens wat anders willen kijken dan jij, op hetzelfde moment? Dan hebben we goed nieuws: met de nieuwe Caiway Smart TV-app kijk je televisie op meerdere tv’s in huis. Zonder extra kabels of kastjes, speciaal voor klanten van Caiway. 

 

Tegelijk tv kijken

Je vindt de app in de appstore op je tv of mediaspeler (zoals Chromecast of Apple TV). Even installeren en inloggen, en je bent er klaar voor.

 

Nooit meer strijd om de afstandsbediening, je kunt op vier tv’s tegelijk televisie kijken. Daarnaast geniet je van interactieve tv: live tv pauzeren, terugspoelen naar het begin, opnemen en terugkijken.

 

Geschikte tv’s

Onze Smart TV-app werkt op vrijwel alle moderne tv’s en mediaspelers. Hij is namelijk gemaakt voor de tv-besturingssystemen Android TV, Apple TV, Samsung Tizen en LG webOS. Op deze pagina, bij de veelgestelde vragen, lees je daar meer over. 

 

Om tv te kunnen kijken via de Caiway Smart TV-app heb je Caiway Internet & TV nodig met Interactieve TV in je pakket.

 

Download de app en begin met kijken

Een voetbalwedstrijd kijken in de garage, een film in de woonkamer, een kookshow in de keuken of vanuit je bed het ochtendjournaal; alles is mogelijk. Aan jou om jouw favoriete tv-plekjes in huis te creëren.

 

Download nu de Caiway Smart TV-app in de appstore van je tv of mediaspeler en kijk vandaag nog tv op je tweede, derde of vierde scherm in huis.

 

 

Voor elke huisgenoot en ieder tv-moment een eigen plekje in huis — dát is tv kijken bij Caiway

Schrijf je in voor de nieuwsbrief