Zender van de maand

Winnen: met je hele gezin of vriendengroep naar Kerstcircus Ahoy!

dinsdag 12 december 2023

Knallend het jaar uit met Caiway: we geven twee keer vijf kaarten weg voor het Kerstcircus Ahoy! Dat is het grootste en oudste kerstcircus van Nederland, met top circusacts van over heel de wereld. Op 30 december kan jij dit spektakel van dichtbij meemaken, samen met je hele gezin of vriendengroep.

Het Kerstcircus Ahoy is al meer dan vijftig jaar een geliefd familie-evenement. Elk jaar komen top circusacts van over heel de wereld naar Rotterdam: illusionisten, acrobaten, BMX’ers, clowns en nog veel meer. De artiesten worden live begeleid door een orkest, wat het Kerstcircus extra speciaal maakt.

Op 30 december kan jij dit spektakel van dichtbij meemaken, samen met je hele gezin of vriendengroep. Caiway verloot twee keer vijf kaartjes voor de middagvoorstelling.

Deze trekking is geweest

Wil jij zeker zijn van een kaartje? Koop via deze link kaartjes en krijg 20% korting. Vul bij 'Kortingscode' 'KERST-CAIWAY' in. 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief