Wifi Internet

Doe mee en win een smartwatch van Samsung!

maandag 18 maart 2024

Is het lastig om je goede voornemens vol te houden? De Samsung Galaxy Watch6 smartwatch motiveert je om te blijven sporten! Hij houdt al je sportprestaties bij, toont je vorderingen en laat zien wat dat met je lichaam doet. Daarnaast krijg je inzicht in je slaap en zie je je WhatsApp-berichten binnenkomen. Win ’m nu!

De Samsung Galaxy Watch6 is een elegant ontworpen sporthorloge en smartwatch ineen. 

Kies uit meer dan honderd voorgeprogrammeerde work-outs (hardlopen, zwemmen, fitness, en meer) of bouw met “Custom Workout” je eigen persoonlijke trainingsroutine op. De Galaxy Watch6 houdt al je prestaties voor je bij. Daarnaast krijg je inzicht in je hartslag, de stappen die je elke dag zet en hoe je slaapt.

Op het heldere always on-display zie je in een oogopslag wie je appt, belt of mailt en wat je volgende afspraak is. En als je bank Google Wallet ondersteunt, doe je zelfs je pinbetalingen met dit horloge. Win de Samsung Galaxy Watch6 (ter waarde van 289,- euro)! We verloten er twee onder onze klanten. 

Trekking is geweest

Schrijf je in voor de nieuwsbrief