Televisie

Tips uit de gids: gratis Telekids, finale KNVB Beker en romcoms

woensdag 17 april 2024

We hopen natuurlijk op een zonnige meivakantie. Maar mocht er toch een regenachtige dag zijn, dan hebben wij genoeg tips uit de gids voor je om lekker een dag voor de buis te hangen.  

Dit is RTL Telekids

Of het nu gaat om avontuurlijke tekenfilmseries, vrolijke kindershows of educatieve programma's die de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen; RTL Telekids heeft voor elke jonge kijker wat wils.

Wat dacht je van Jungle Book, Ernst, Bobbie en de rest en Peter Pan? En voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld Sophie De Giraf en De Bibaboerderij. Ook bekende series zoals Thomas De Stoomlocomotief en Bassie & Adriaan komen voorbij op RTL Telekids.

RTL Telekids kijk je - van 27 april tot 5 mei - gratis op kanaal 119.

Romcom There’s Always Hope op Film1

De Britse romantische komedie There’s Always Hope vertelt het verhaal van een vastberaden studente (Hope) die haar vader in de familievilla in Portugal opzoekt om de scheiding van haar ouders te voorkomen. Daar blijkt dat de onderlinge verhoudingen complexer zijn dan Hope kon bevroeden. 

      There’s Always Hope is vanaf 21 april te zien op Film1.

 

Feyenoord-NEC in finale KNVB Beker

Hier kijkt elke voetballiefhebber naar uit: op zondag 21 april wordt de finale in de KNVB Beker gespeeld, traditiegetrouw in de Rotterdamse Kuip. Daarmee heeft regerend landskampioen Feyenoord het thuisvoordeel. NEC is de andere finalist die meedingt naar de Beker. 

De finale van de KNVB Beker 2024 kijk je zondag 21 april om 18.00 uur live op ESPN 1 en Star Channel. 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief