Mobiel Televisie

Thuis én onderweg live het EK kijken

woensdag 12 juni 2024

Niets zo frustrerend als een doelpunt missen terwijl je eten kookt, of halverwege de Wimbledon-finale weg moeten voor een afspraak. Met de Caiway TV App hoef je niets te missen. Je kijkt live tv op je mobiel, thuis of onderweg. En met 5G Unlimited Mobiel stream je alles zorgeloos, je databundel is eindeloos.

Caiway TV App: live tv op je smartphone

Met de Caiway TV App, voor Android en iOS, kijk je live tv op je smartphone of tablet. Zo hoef je geen seconde van de actie te missen deze Sportzomer. Je neemt gewoon je telefoon mee de keuken in, de garage of zelfs het toilet. De TV-app beschikbaar is met interactieve tv van Caiway.

Ook is de app geschikt voor smart-tv's. Dan kan je de wedstrijd gewoon even pauzeren of opnemen. 

Unlimited 5G Mobiel: overal en altijd streamen

Met de Caiway TV App kijk je naar jouw favoriete zenders thuis of onderweg, in heel de EU. Je kan dus gerust op pad, zelfs als je favoriete sportwedstrijd nog bezig is. Met het 5G Unlimited abonnement hoef je je geen zorgen te maken over de data die je dan verbruikt. Je databundel is eindeloos (ook bellen is onbeperkt, dus stream gerust die live EK-wedstrijd, Olympische Spelen-finale of Tour de France-etappe.  

Unlimited 5G Mobiel is speciaal voor internetklanten van Caiway. Kies nu voor 5G Unlimited Mobiel en betaal tijdelijk maar 27,50 per maand! Daarnaast ontvang je elke maand 5,- korting op je internetfactuur, het gratis extra Plus TV zenderpakket én kun je onbeperkt bellen.

  

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief