Televisie

Win een Sony Bravia 4K-tv, voor de ultieme live-sportbeleving thuis!

dinsdag 11 juni 2024

Het EK voetbal, de Olympische Spelen; deze zomer beleef je de mooiste sportevenementen thuis, alsof je erbij bent met deze state of the art 55 inch 4K smart-tv van Sony die je nu kan winnen bij Caiway! De winactie is speciaal voor onze klanten. 

Wil jij deze tv winnen? Laat simpelweg hieronder je gegevens achter. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Meld je dan eerst hier aan.

Vloeiend en gedetailleerd beeld

De Sony Bravia XR55A84L is een van Sony’s nieuwste toptelevisies. Buiten het elegante design, onderscheidt de tv zich met een prachtig, 55 inch (139 cm) 4K OLED-scherm waarop kleuren knallen en elk detail zichtbaar is. 

De hoge verversingsnelheid van 100 Hz zorgt voor vloeiende beelden, wat vooral van pas komt bij het kijken van sportwedstrijden: voorbij schietende tennisballen en voetballen zijn goed te volgen. 

Geluid uit het scherm

Ook na de Sportzomer geniet je van deze Sony tv. Op het scherpe, contrastrijke scherm is het heerlijk films en series kijken. Het geluid komt direct uit het scherm, wat je kijkervaring verrijkt. Elk deel van het scherm is een speaker, het geluid komt vanuit de juiste plek in de scène. In de speciale ‘game-modus’ zijn vertragingen minimaal en wordt de responsiviteit geoptimaliseerd — ideaal voor racegames. 

Google TV

De tv draait op Google TV. Dat betekent dat je er eenvoudig de Caiway TV-app op kan installeren, en apps van streamingdiensten

Schrijf je hier in om kans te maken op de Sony Bravia-tv! 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief