Internet

Lekker lezen op vakantie: win deze Kobo-e-reader met kleurenscherm!

maandag 10 juni 2024

De zomervakantie staat voor de deur, voor velen van ons dé gelegenheid om weer lekker een boek in te duiken. Daarom verloten we deze fraaie Kobo Libra Colour e-reader — met kleurenscherm dat je boekomslagen tot leven brengt. Win ‘m nu!

Wil jij deze e-reader winnen? Laat simpelweg hieronder je gegevens achter. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Meld je dan eerst hier aan.

Het is misschien niet essentieel, maar dat 7-inch kleuren-e-ink-scherm van de Kobo Libra Colour maakt je digitale boekenkast wel een stuk mooier. De e-reader is waterdicht, dus lees gerust je boek op een luchtbedje in het zwembad.

Met de ingebouwde integratie voor Google Drive en Dropbox, zijn je boeken en documenten eenvoudig toegankelijk. Fysieke knoppen maken bladeren gemakkelijk. En met de apart verkrijgbare Kobo Stylus 2 kan je aantekeningen maken en zinnen markeren. Handig voor als je lange teksten voor werk moet doornemen (niet op vakantie doen hoor!), mooie zinnen tegenkomt die je wil onthouden, of graag in de kantlijn gedachten opschrijft.

Kobo Audiobooks luisteren is ook geen probleem, via bluetooth verbind je je koptelefoon.

Fijne (lees)vakantie!

Vul hier je gegevens in en maak kans! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief