Caiway Mobiel nieuws

Zin en onzin: 5 vragen over 5G

Je hoort veel over 5G, het nieuwe mobiele netwerk dat ongekend hoge internetsnelheden en een beter bereik voor ons petto heeft. Toch zijn de voordelen voor Nederlandse gebruikers nog zeker anderhalf jaar beperkt. Hoe dat zit, lees je hier: vijf vragen over de zin en onzin van 5G.
Lees verder

Zo regel je meer privacy op al je apparaten

We internetten massaal op allerlei apparaten. Op de ene heb je je privacy settings misschien beter geregeld, dan op de andere. Zorg dat je nergens risico loopt. Niet op je laptop, desktop, tablet, je telefoon en ook niet op je speaker. Zo doe je dat!
Lees verder

Dit zijn de beste podcasts en luisterboeken op Spotify

Velen van ons gebruiken Spotify om muziek te luisteren. Maar wist je dat de streamingservice ook vol staat met podcasts en luisterboeken? Luisterboeken zijn ideaal als je een middagje binnenshuis moet vertoeven en tijd over hebt. Om het je makkelijk te maken, zetten we de beste luisterboeken op Spotify op een rij, gesorteerd op smaak. Dat scheelt jou weer zoeken. Het enige dat jij nodig hebt is een internetverbinding en een pc, laptop, tablet of smartphone. Lees, luister en huiver!
Lees verder

Een volledige (gratis) work-out voor thuis

Fit blijven is in deze tijden een hele opgave. Nu de sportclubs en sportscholen dicht zijn, is in vorm blijven niet altijd even makkelijk. Om jou (en onszelf) in deze onstuimige tijden fit te houden, hebben we een full-body work-out voor je uiteengezet. Allemaal aan de hand van YouTube-video’s. Het enige dat jij nodig hebt, is een stevige internetverbinding.
Lees verder

Smartphone vol? Zo maak je snel ruimte vrij

Is de opslagruimte van je smartphone constant vol? Bijna iedereen heeft weleens zo’n vervelende ‘maak opslagruimte vrij’-melding gehad. Erg vervelend wanneer je graag een vakantievideo wil maken of een handige app wil installeren. Met deze handige tips voor iPhone en Android maak je in een oogopslag (hah!) ruimte vrij.
Lees verder