Caiway televisie nieuws

Zender van de maand: Nat Geo WILD

Ieder jaar is het in februari Big Cat Month op National Geographic WILD. Heel februari kun je op kanaal 21 terecht voor de mooiste documentaires over luipaarden, leeuwen en tijgers die over de hele wereld rondstruinen.
Lees verder

De Zender van de Maand Horse & Country TV

Horse & Country TV is in januari Zender van de Maand bij Caiway. Ben je een echte paardenliefhebber? Dan kun je je hart ophalen bij deze internationale zender. Je bekijkt ‘m de hele maand gratis op kanaal 25.
Lees verder

Tips voor het nieuwe televisie seizoen

Het is herfst! Het ideale seizoen om lekker achter je televisie, laptop of tablet te kruipen en films & series te kijken. Gelukkig komt er ontzettend veel moois aan. Wat dacht je van nieuwe afleveringen van Strangers Things en The Crown. Of toch iets anders? Check deze tips maar even!
Lees verder

Zender van de maand september Eurosport 2

Te veel sport op televisie? Dat bestaat niet! Daarom bestaat er Eurosport 2 én kun je vanaf 1 september naar kanaal 21 zappen om dit fantastische sportkanaal vier weken lang te bekijken. Dus maak je maar vast klaar als je van motocross, superbikes of tennis houdt, want dan wordt het je het maandje wel!
Lees verder

Zender van de Maand Augustus: Stingray Lite TV

Wat is er heerlijker dan van jouw favoriete muziek(clips) te genieten tijdens het koken, werken of op een gezellige avond? Niet veel, toch? We hebben goed nieuws voor alle muziekliefhebbers, Stingray Lite TV is in augustus Zender van de Maand bij Caiway (kanaal 21).
Lees verder

Zender van de Maand juli Nick Jr.

Kleintjes in huis? Goed nieuws, want Nick Jr. is de hele maand juli zender van de maand bij Caiway! Programma’s als PAW Patrol, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur!
Lees verder

Waan je op vakantie zonder weg te zijn

Je voorjaar verloopt misschien anders dan je dacht... en we kunnen inmiddels allemaal wel een (mini-)vakantie gebruiken. Ga je daarom mee op digitale reis naar Frankrijk, Italië of Spanje? We hebben de beste tips voor je!
Lees verder

Geniet van concerten vanaf je bank

De horeca is open, maar een bezoek aan een live concert moeten we nog even missen. Concerten mogen met maximaal 30 personen tegelijk bijgewoond worden. De kans is dus groot dat nog even duurt voordat je een optreden van je favoriete artiest ‘in het echt’ meemaakt. Maar niet getreurd! Er is gelukkig een enorme schat aan livestreams en registraties te vinden op verschillende platforms. Dus haal wat snacks in huis, stel je boxen goed af en zet je volume lekker hard. We gaan schaamteloos meeblèren vanaf de bank!
Lees verder

Zender van de Maand Juni: Animal Planet

Natuur- en dierenliefhebbers opgelet: Animal Planet is de hele maand juni zender van de maand bij Caiway. Op kanaal 21 zap je vanaf 2 juni rechtstreeks de wildernis in, en geniet je van de allerleukste programma’s over dieren, de natuur en het ruige buitenleven.
Lees verder

Nieuwe releases op Netflix om de lente door te komen

Er zit geen schaamte in toegeven dat je in deze tijden iets meer netflixt dan normaal. Toegegeven: ook wij doen het. Het aanbod op ‘s werelds beroemdste streamingdienst is alleen vrij groot. Zo groot zelfs, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij in dit blog een paar leuke films en series uitgekozen die in mei en juni op Netflix verschijnen. Dus pak die laptop erbij en kijken maar!
Lees verder

Tijdelijk extra tv-zenders

Het dagelijkse leven ziet er op dit moment een stuk anders uit dan normaal. Iedereen wordt opgeroepen zoveel mogelijk binnen te blijven en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Een videovergadering voeren terwijl je kinderen om aandacht vragen. Of alle afgelaste sportevenementen waar je zo naar uitkeek. Vanaf vandaag maken wij een aantal extra tv-zenders gratis beschikbaar om het thuisblijven wat aangenamer te maken voor het hele gezin.
Lees verder

Nieuw: App Kerkdienstgemist via interactieve tv

De coronacrisis vraagt nogal wat aanpassingen in je dagelijks leven. Zo kun je bijvoorbeeld op zondag niet meer naar de kerk om een dienst bij te wonen. Caiway heeft daarom de gratis applicatie Kerkdienstgemist toegevoegd aan Caiway Interactieve TV. We leggen je graag uit hoe je nu vanuit huis een kerkdienst van jouw kerk kunt bijwonen.
Lees verder

Dit is het verschil tussen SD HD en 4K

Ben je de trotse eigenaar van een mooie tv, dan zullen de termen SD, HD of 4K je niet vreemd zijn. Allemaal zeggen ze iets over de scherpte van het beeld. Nu ook alle regionale zenders bij Caiway in HD te zien zijn, zetten we de verschillen voor je op een rij.
Lees verder

Zender van de maand Crime + Investigation

Crime + Investigation is Zender van de Maand bij Caiway en de hele maand maart te zien op kanaal 21. Op Crime + Investigation zie je de echte verhalen achter waargebeurde misdaden. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen.
Lees verder

Big Cat Month - februari

Tijdens de maand februari reis je met National Geographic WILD rond het Indiaanse content in vier premières waarin legendarische en ongrijpbare roofdieren te zien zullen zijn. National Geographic WILD is in februari Zender van de Maand bij Caiway en de gehele maand te zien op kanaal 21.
Lees verder

Zender van de Maand: januari

Horse & Country TV is in januari Zender van de Maand bij Caiway en is de hele maand gratis te zien op kanaal 21. Horse & Country is dé internationale tv-zender voor paardenliefhebbers met een zeer divers aanbod. Hier zie je programma’s over de belangrijkste disciplines in de paardensport zoals springen, dressuur, eventing en mennen.
Lees verder