• Webmail
 • Over Caiway
 • Blog

Gegarandeerd het allersnelste internet.

Internet via glasvezel betekent

Gegarandeerd het allersnelste internet.

Met glasvezel heb je gegarandeerd het allersnelste internet. Wat je afneemt, wordt ook daadwerkelijk geleverd. Dat maakt het glasvezelnetwerk het modernste netwerk van nu en de toekomst. Altijd stabiel, altijd betrouwbaar.

Alles tegelijkertijd. Zonder verlies van snelheid.

Internetten op verschillende apparaten, televisiekijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd bij Caiway. Dankzij de ongekende snelheden van glasvezel ervaar je geen verlies van snelheid. Iedereen altijd online. Precies zoals je mag verwachten.

> Lees meer

"Ik wil meegaan met de nieuwste technologie. Zo geef ik computerbegeleiding aan senioren. Zonder enige twijfel heb ik voor glasvezel gekozen.

Tonny van Leeuwen, Maasdijk

Razendsnel down- en uploaden.

Internet met de snelheid van het licht. Up- en downloaden gaat even snel, waardoor het binnenhalen en versturen van grote bestanden razendsnel gaat. Deel je ervaringen en belevingen in een flits. Of dat nu honderden vakantiefoto's of grote films zijn.

Je favoriete series streamen.
Zonder haperingen of bufferen.

Van Netflix en Film1 tot YouTube: video’s streamen doen we dagelijks. Eindeloos bufferen of haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Vanuit je luie stoel stream je direct de nieuwste afleveringen van je favoriete serie. Supersnel, in ongekende kwaliteit.

Benieuwd naar
het aanbod op jouw adres?

Of stel zelf je pakket samen

Tot
700

Mbit/s

Veelgestelde vragen

 • Wat wordt er bedoeld met gegarandeerde internetsnelheid?

  Het glasvezelnetwerk is het beste netwerk. Dit biedt vele voordelen. Zo leveren we daadwerkelijk de snelheid van je pakket op het modem. Je krijgt de beloofde internetsnelheid. Gegarandeerd.

 • Kan ik ook draadloos internetten via glasvezel?

  Ja, voor draadloos internet in huis levert Caiway standaard een glasmodem met Wifi. Met een glasmodem zonder Wifi heb je daarnaast een Wifi-router nodig. Draadloos internet heeft wel invloed op de internetsnelheid. Als je bereik van je Wifi niet overal sterk is, dan kun je dat oplossen. Ga naar de Wifi-pagina voor meer informatie.

 • Krijg ik een nieuw e-mailadres?

  Je ontvangt automatisch een Caiway e-mailadres, maar je bent niet verplicht deze te gebruiken. Gebruik je nu een e-mailadres dat gekoppeld is aan je provider, dan kan je deze niet meenemen. In de meeste gevallen is er een doorstuurservice.

  Tip: maak gratis een e-mailadres aan bij een onafhankelijke provider (Gmail, Yahoo, Outlook). Deze kan je direct aanvragen en je contactpersonen alvast informeren. Je kunt direct aan de slag gaan!

 • Is installeren lastig?

  Kijk je uit naar het gebruik van je pakket, maar kijk je op tegen het installeren? Dan is het prettig om te weten dat je bij Caiway installatiegarantie krijgt. Bij het installatiepakket ontvang je een handleiding die je stap voor stap helpt. Kom je er zelf niet uit, dan kan je altijd terecht kunt bij onze helpdesk medewerkers. Kom je er samen ook niet uit, dan sturen we een monteur bij je langs. Deze is gratis als je binnen 4 weken na ontvangst van je pakket hulp nodig hebt.

 • Is glasvezel overal beschikbaar?

  Glasvezel is nog niet overal in Nederland beschikbaar. Ben je benieuwd of glasvezel op jouw adres beschikbaar is? Doe dan snel de postcodecheck en bekijk het aanbod op jouw adres.

 • Wat is de levertijd van het Alles-in-1 pakket

  Het installatiepakket ontvang je binnen twee weken. Maar meestal al eerder. Wil je liever dat je Alles-in-1 pakket op een latere datum ingaat? Selecteer jouw gewenste datum en je ontvangt twee weken vooraf het pakket.