Fair use policy


Fair Use Policy voor internetgebruik


Caiway hanteert een Fair Use Policy voor Internet om de hoeveelheid dataverkeer bij internetgebruik te reguleren. Die Fair Use Policy is bedoeld om overbelasting van het netwerk en overlast voor andere internetgebruikers te voorkomen, zoals ook is bedoeld in onze algemene voorwaarden.

Caiway houdt de hoeveelheid dataverkeer bij. Onder normale omstandigheden is er geen sprake van overmatig gebruik van het dataverkeer. Wijkt de hoeveelheid dataverkeer te sterk af van hetgeen is bepaald in de Fair Use Policy? Dan zal Caiway contact met u opnemen, om u te adviseren over een ander abonnement of over hoe u het gebruik kunt normaliseren.


Fair Use Policy voor digitale telefonie


Ook voor het bellen zonder gesprekskosten is sinds 1 mei 2006 een Fair Use Policy van kracht. De abonnementen van digitale telefonie van Caiway zijn gebaseerd op een normaal gebruik van telefonie door particulieren. Het doel van de Fair Use Policy is overbelasting van het netwerk, overlast voor andere klanten en hoge kosten te voorkomen, zoals ook is bedoeld in onze algemene voorwaarden.

Caiway houdt het gebruik van belminuten bij. Onder normale omstandigheden is er geen sprake van overmatig gebruik van het aantal belminuten. Wijkt de hoeveelheid belminuten te sterk af van hetgeen is bepaald in de Fair Use Policy? Dan zal Caiway contact met u opnemen om u te adviseren een ander abonnement te kiezen of om het gebruik te normaliseren.Fair Use Policy voor internet en telefonie vanaf 1 mei 2012


Vanaf 1 mei 2012 kent Caiway een nieuwe Fair Use Policy. De Fair Use Policy is bedoeld om het gebruik van de abonnementen te begeleiden. Bij internet gaat het hierbij om de hoeveelheid dataverkeer; bij telefonie gaat het om de gespreksduur en het aantal belminuten.