(Jr) Communicatie Adviseur B2B 

1,0 fte

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij
DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway.

Jouw nieuwe werk en afdeling
Je wordt onderdeel van het B2B team dat naast jou bestaat uit een analist, een relatiemanager en projectmanagers. Je rapporteert aan de manager B2B. Het B2B team heeft een fijne werkplek op het hoofdkantoor in Schiedam, perfect gelegen tussen de snelweg en het station in. En de sfeer? Die is open, informeel, no-nonsense en pionierend. Het ‘verglazen’ van bedrijventerreinen is een ambitieus project dat niet alleen een bedrage aan onze strategische groeiambities levert, maar ook aan de vitaliteit van deze terreinen.

Als (jr) Communicatie Adviseur B2B ben jij de spin in het web om via diverse kanalen de betrokken ondernemers te laten kennismaken met glasvezel. Je beschikt over een dynamische mix van zowel tactische en operationele vaardigheden. Je schakelt snel tussen het betere conceptuele denkwerk en de daadwerkelijke uitwerking van communicatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan het (laten) vormgeven van flyers en brochures, maar ook aan social media campagnes, het updaten van onze website en het betrekken van lokale media bij de campagne. Je bent dus echt van start tot finish bij de projecten betrokken. Hoewel je communicatie vooral gericht is op het enthousiasmeren en verbinden van de B2B doelgroep, stopt je inzet niet na afronding van de vraagbundeling. Ook tijdens de aanleg en oplevering willen we aanstaande klanten perfect op de hoogte houden. En daar ben jij de aangewezen persoon voor. Je bent woordvoerder voor de lokale pers en helpt diverse stakeholders met het promoten van de vraagbundeling.


Wat je in ieder geval meeneemt

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur communicatie-gerelateerd
  • 3 tot 5 jaar relevante ervaring als communicatie professional
  • Affiniteit met de B2B markt en Telecom
  • Je hebt bewezen organisatorische skills
  • Het vermogen om zelfstandig te werken
  • Flexibiliteit in werk en tijd

Dit ben jij
Een communicatie professional die feilloos aanvoelt hoe ondernemers benaderd willen worden en dat besef kan omzetten naar de juiste communicatiemiddelen. Je combineert conceptueel en creatief denkvermogen met uitvoering en creatie. Omdat je vaak meerdere projecten tegelijkertijd ondersteunt, is het belangrijk dat je je de omgeving snel eigen kunt maken; welk type ondernemer spreken we binnen dit project aan? En hoe wil die worden geïnformeerd? Verder is het belangrijk dat je blij wordt van ‘regelen’ en graag samenwerkt met bijvoorbeeld bureaus en drukkers. Bovendien moet je snel kunnen denken. Als aanpak A niet (goed genoeg) werkt, ga je meteen op aanpak B over.

Wij bieden
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw fitnessclub.  Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.


Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl.


Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Lars Visscher, Manager B2B via 06-30727278.