Applicatiebeheerder BSS

DELTA Fiber Nederland wil voor zijn Telecom producten en diensten de natuurlijke keuze zijn van haar bestaande klanten en ook nieuwe klanten aantrekken door een excellent aanbod en service. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere Delta en Caiway.

Als Applicatiebeheerder BSS ben je lid van het BSS Operations Team. Door de snelle veranderingen binnen de organisatie en daarmee de IT ben je als Applicatiebeheerder dé schakel tussen het commerciële domein en de IT. Door de Agile werkwijze binnen de organisatie probeer je zo snel en goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van de organisatie. Hierbij richt je je zowel op vernieuwing, verbetering als het beheer van de applicaties en systemen binnen de gehele klantleverings-keten.

Jouw key verantwoordelijkheden

 • Oplossen van storingen en afhandelen van (complexe) klantvragen (3e lijns);
 • Meedenken over proces verbeteringen in de keten;
 • Nieuwe functionaliteiten toevoegen, testen en live brengen;
 • Beschikbaar stellen van brondata vanuit de applicaties die relevant zijn voor de ontwerp- en implementatiefase van andere applicaties en systemen;
 • Proactief adviseren en doen van verbetervoorstellen op basis van ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie;
 • Afstemming zoeken met andere projectteams.

  Dit ben jij
  Je heb ervaring en/of affiniteit met commerciële IT processen en kan daardoor goed meedenken met je interne klanten. Je kunt een goede inschatting maken van de impact die wijzigingen binnen de klant-leveringsketen hebben op de applicaties en vica versa. Je bent resultaatgericht waarbij kwaliteit en efficiëntie twee van de belangrijkste drivers zijn en schroomt niet om zelf het initiatief te nemen voor verbeteringen.

  Wat je ieder geval meeneemt
 • Afgeronde technische opleiding op HBO/WO niveau, bij voorkeur richting Technische Bedrijfskunde en/of IT/Elektrotechniek;
 • 1+ jaar relevante werkervaring;
 • Goed ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Goede (technisch) kennis en ervaring, met name met systeemontwikkeling;
 • Bereidheid om wacht- en waakdiensten te draaien.

 

Dit zijn wij
Het BSS Operations team (11 FTE), maakt onderdeel uit van de afdeling IT Operations (24 FTE). Collega-teams binnen de afdeling zijn Projectmanagement, Workplace & Applicatiemanagement en Ketenmanagement, allen opererend onder leiding van de Manager IT Operations. Je overlegt graag en vaak met de business, zodat je alle ins en outs van de organisatie en haar commerciële processen leert kennen. Je mag rekenen op veel dynamiek – elke dag biedt unieke kansen en uitdagingen! – en een informele setting. 

Het aanbod
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je deze arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en ondernemend, net als de collega’s met wie je samenwerkt. De standplaats voor deze functie is Schiedam.

Interesse?
Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via vacatures@deltafibernederland.nl