Manager IT Development & Innovatie

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen. Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij

DELTA Fiber Nederland (DFN) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor Telecomproducten en -diensten de beste keuze zijn voor haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers met de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! Hoe we dit realiseren? Door de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie.

Jouw nieuwe werk

Als Manager IT Development & Innovatie ben je verantwoordelijk verantwoordelijk voor alle IT gerelateerde innovaties van onze producten en dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het multidisciplinaire proces om te komen tot de innovatie roadmap en stuurt de diverse development afdelingen, projectmanagers, testers en leveranciers aan om die innovaties voor DFN te realiseren.

Je zorgt samen met de commerciële, technische en operationele teams voor een innovatie agenda die past bij de bedrijfsdoelstellingen. Je zorgt voor transparante en kritische interactie tussen de teams en onze leveranciers om samen tot de beste keuzes te komen voor de veranderingen die we willen doorvoeren. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de agile IT-ontwikkelingen die we binnenshuis doorvoeren.

Jouw afdeling Development & Innovatie omvat ca 45 FTE. De afdelingen Test en Portalen worden aangestuurd door een teamleider, de overige (DevOps-) afdelingen en projectmanagers stuur je rechtstreeks aan. Je maakt onderdeel uit van het MT Networks & IT en rapporteert rechtstreeks aan de CTO van DFN.

Jouw key verantwoordelijkheden

 • Op basis van jouw organisatorische vaardigheden en expertise stel je met je peers de DFN innovatie roadmap op en zorgt voor de bijbehorende prioriteitsstelling en besluitvorming.
 • Je alloceert resources conform de prioriteiten van de roadmap en bewaakt het investeringsbudget. 
 • Je bent verantwoordelijk voor de effectieve en efficiënte realisatie van projectresultaten binnen tijd, kwaliteit en budget
 • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden, coachen en  ontwikkelen van teamleden en je bent inhoudelijk sparringpartner van het management.


Dit ben jij

Vind je het leuk om bij een telecombedrijf te werken dat niet corporate is, snel groeit en een ‘can-do’ mentaliteit heeft? En ben je resultaatgericht met een uitstekend track record waarin je hebt aangetoond het verschil te kunnen maken? Ben jij niet alleen goed in IT maar ook in besturing van innovatie? Praat je de taal van management, ontwikkelaars en commerciant? We maken graag kennis met je!

Wat je in ieder geval meeneemt

 • WO of HBO+ werk- en denkniveau in de richting van Bedrijfskundige IT
 • Minimaal 10 jaar (projectmanagement)ervaring in een strategische IT functie;
 • Je hebt ervaring met het aansturen van IT Development afdelingen en het managen van continue innovatie
 • Je bent analytisch zeer sterk en je bent een data gedreven denker. Je doorgrondt complexiteit maar houdt het tegelijkertijd ook simpel;
 • Je kan uitstekend communiceren over ingewikkelde onderwerpen
 • Je hebt veel ervaring met internationale IT leveranciers en weet hen resultaat te laten leveren.
 • Je hebt tenminste 5 jaar recente werkervaring in de telecommarkt. Een aantoonbaar track record is hierbij een must.


Dit zijn wij

Een razendsnel groeiende aanbieder van razendsnel glasvezel internet. DELTA Fiber Nederland is gevestigd op een centrale locatie in Schiedam. Jouw afdeling bestaat uit de teams Middleware Devops, Portalen Devops, Projectmanagement en Testmanagement. Hiermee hebben we alles in huis om onze ambities waar te maken!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op naar vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van de vacature.