Marketeer

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Jouw nieuwe werk en afdeling

Een belangrijk onderdeel van deze groeistrategie zijn de vraagbundelingscampagnes. Deze commerciële activiteiten heeft DELTA Fiber Nederland georganiseerd in de B2C Expansion organisatie. Om deze strategie verder te optimaliseren is er in het team Marketing behoefte aan een Marketeer die verantwoordelijk is voor de uitvoering, evaluatie en bijsturing de marketing campagnes binnen Expansion.

In het marketing team ligt de verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitvoeren van de marketingformules in expansiegebieden voor DELTA Fiber Nederland. De kenmerken van gebieden waar we campagne voeren en de kennis die we hebben over de doelgroep is hierbij het vertrekpunt. We willen de campagnes zoveel mogelijk een lokaal tintje geven. De Marketeer werkt vanuit het team Marketing Vraagbundeling in nauwe samenwerking met de teams van Sales en Communicatie en met de lokale teams die in de campagne gebieden aanwezig zijn.

Als Marketeer is je voornaamste taak het opstellen en uitvoeren van het gebiedsplan. Hierin staan alle marketingacties en middelen beschreven die we toepassen in de vraagbundelingscampagne met als doel een zo hoog mogelijke conversie in de gebieden. Het gaat om direct marketing, online middelen, lokale marketing activiteiten, actie aanbiedingen etc. Dit gebiedsplan wordt opgesteld aan de hand van de marketingformule, deze staat redelijk vast en wordt aangescherpt als de resultaten van de campagnes daartoe aanleiding geven.

Je start met een uitvoerige analyse van het betreffende gebied, op basis van die data en toegespitst op de doelgroep maak je een passend marketingplan. Hierin beschrijf je welke aanbiedingen, welke communicatie boodschap, middelen, kanalen etc. je gaat inzetten om voor zowel Caiway als DELTA de sales te maximaliseren.

Je bent verantwoordelijk voor een goede vastlegging van de kennis die je opdoet, de acties die je uitvoert maar ook van de analyses en de resultaten. Tussentijdse bijsturing vindt dan ook plaats op basis van kwalitatieve en kwantitatieve analyses gedurende de campagnes. Je zult goed moeten samenwerken met de andere leden van het go2market team. Dat zijn in ieder geval de projectleider, communicatie adviseur en collega’s van sales. Na afloop van de campagnes evalueer je de resultaten, vervolgens kom je met concrete verbetervoorstellen voor de vervolgcampagnes. Je deelt pro-actief je ervaringen met de andere marketeers en andere betrokkenen bij de campagnes.

Jouw key verantwoordelijkheden

 • De factsheets die per campagne worden opgesteld van een gebied;
 • Het gebiedsplan met de commerciële plannen;
 • Het tot in de puntjes uitregelen van de te voeren campagne;
 • De conversie van Caiway en DELTA na afloop van de vraagbundelingscampagne;
 • Meedenken in het efficiënt en effectief inzetten van de juisten kanalen tijdens campagnes;
 • Het realiseren van rapportages en dashboards voor stakeholders om prestaties van de campagne te meten, in samenwerking met onze Customer Intelligence afdeling;
 • Initiëren van verbeteringen ten aanzien van de marketingformule, zodanig dat de resultaten maximaal zullen zijn.


Wat je in ieder geval meeneemt

 • HBO of WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Marketing en Communicatie of Commerciële Economie;
 • WO werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring in de Telecombranche is een pré;
 • Ervaring met lokale marketing;
 • Je redeneert vanuit de klant;
 • Je werkt op basis van data en feiten;
 • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden;
 • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt strategisch denken maar hebt ook oog voor detail en kwaliteit.


Dit zijn wij

De B2C Expansion organisatie bestaat uit Sales en Marketing voor vraagbundeling, Marketing & Sales voor bouw en 2nd Wave en Communicatie. Het primaire doel van B2C Expansion is om de conversie in de nieuw aan te leggen gebieden voor glasvezel zo hoog mogelijk te krijgen. Dat doen we multi-brand dus zowel voor Caiway als voor DELTA.

En de arbeidsvoorwaarden?

Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van de vacaturetitel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.