Marketing manager mkb

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Jouw nieuwe werk
Een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie is de uitrol en aanleg van nieuwe glasvezelnetwerken. De commerciële zakelijke activiteiten rondom bestaande en nieuwe glasvezelnetwerken heeft DELTA Fiber Nederland georganiseerd in de Delta Zakelijk organisatie.

Het aandachtsgebied van de Marketing Manager MKB is gericht op het analyseren van klantbehoeften, wensen en eisen vertalen in producteigenschappen en portfolio en borgen dat de MKB propositie de gewenste bijdrage aan de bedrijfsstrategie levert. Daarnaast heb je onder andere de volgende taken:

Daarnaast heb je onder andere de volgende taken:

 • De klantbehoefte onderzoeken en vertalen naar inhoud van het product;
 • Opstellen en bewaken van de businessplannen voor het MKB;
 • Mede-ontwikkelen en uitvoeren van de strategische-, tactische en operationele markt- en conceptstrategie als ook productportfolio;
 • In samenwerking met sales en commercieel & technisch productmanagement een product- en marketing strategie ontwikkelen en sturing geven aan de uitvoering daarvan;
 • In samenwerking met communicatie en het sales team ondersteunende acties opzetten om de geambieerde sales-resultaten te halen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de groei van de MKB base en bijbehorende omzet en marge.
 • Samen met o.a. productmanagement en klantenservice monitoren en borgen dat bijvoorbeeld het overstapproces goed verloopt.


Wij vragen:

 • HBO/WO in de richting van Bedrijfskunde, Marketing en Communicatie of Commerciële Economie;
 • Ervaring in de telecom branche en op het gebied van marketing;
 • Kennis van- en ervaring met klant behoefte onderzoek
 • Ervaring in het creëren van nieuwe business modellen;
 • Ervaring met Customer Life Cycle management;

 

Dit ben jij
Je vindt het leuk om bij een telecombedrijf te werken dat niet corporate is, snel groeit en een ‘can-do’ mentaliteit heeft. Jij weet prima je weg te vinden binnen een snel veranderende organisatie, de markt van telecommunicatie en het online vakgebied in het bijzonder. Je kunt hierin zelfstandig en op eigen initiatief opereren.

Daarnaast ben je een zelfsturende professional die met enthousiasme de organisatie in beweging krijgt. Ook ben je een teamplayer, maar niet alleen binnen DELTA Zakelijk, maar ook met andere afdelingen binnen de organisatie. Jij neemt verantwoordelijkheid voor je werk: de termen wij en zij ken je niet. Jij bent wij en samen leveren we de best mogelijk allround dienstverlening voor onze klanten!

Wij bieden
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sportclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De standplaats voor deze functie is Schiedam.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl. 

Nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Dennis Bos, Manager Marketing & Sales via 06-13639021.