Senior Accountmanager MKB

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen. Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij

DELTA Fiber Nederland loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor telecomdiensten de beste keuze zijn voor haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en zakelijke relaties onder de merken DELTA, Caiway en DELTA Zakelijk. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Binnen DELTA Fiber Nederland is DELTA Zakelijk verantwoordelijk voor de technische en commerciële ontwikkeling en implementatie van nieuwe markten en diensten voor de zakelijke markt. Kwaliteit, toegevoegde waarde voor onze klanten en optimalisering van de marges zijn daarbij leidende begrippen. Onze aanpak is persoonlijk en service gericht, waarbij ons uitgangspunt is dat onze dienstverlening in dienst moet staan van de gebruiker en niet andersom.

Binnen DELTA Zakelijk is het commerciële team voor het MKB actief. Dit team van onder meer accountmanagers, verkoopondersteuning en marketing is verantwoordelijk voor het bedienen van de MKB-markt, het behalen van de verkoopdoelstellingen en het opbouwen van vertrouwensrelaties met klanten en prospects. De verkoopdoelstellingen zijn vooral gebaseerd op cross- en upselling bij bestaande klanten en het uitbreiden van het onze klantenbase.

Jouw nieuwe werk en afdeling

Als Senior Accountmanager MKB bij DELTA Zakelijk ben je onderdeel van het salesteam dat onder meer klanten werft op de bestaande en nieuw te bouwen glasvezelinfrastructuur.

Jij bent vooral bezig om, onder meer via vraagbundeling, ons klantenbestand uit te breiden. De activiteiten richten zich hierbij op het verkopen van internet- en IP-diensten over onze glasvezelinfrastructuur. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van een salesteam op een bedrijventerrein en/of binnen een regio. Je werkt vanuit onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Schiedam op projecten door heel Nederland.

Wat je meebrengt

 • Een proactieve en procesmatige klantbenadering
 • Inventariseren van klantwensen bij potentiële en/of bestaande klanten
 • Transparant funnelmanagement en to the point rapportages
 • Nauwkeurige vastlegging van informatie en afhandeling via onze systemen
 • Inspelen op, en het delen van marktontwikkelingen en trends
 • Opbouwen en onderhouden van een sterk zakelijk netwerk en kansrijke samenwerkingsverbanden
 • Behalen van omzetdoelstellingen en genereren van nieuwe business.


Wij vragen

 • HBO / MBO werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring in de verkoop van diensten over glasvezelinfrastructuur en ervaring met IP-diensten
 • Grote salesdrive en ambitie;
 • Hoge mate van creativiteit, oplossend vermogen en ondernemerschap;
 • Hoge mate van commerciële en proactieve skills;
 • Kennis & kunde van de ICT- en telecommarkt;
 • In het bezit van Rijbewijs B;
 • Behoefte om samen met ons te bouwen aan de toekomst.


Dit ben jij

Als persoon ben je enthousiast, commercieel en toon je initiatief om het elke dag een beetje beter te doen. Met een positieve uitstraling bezoek je onze (potentiële) klanten en gaat uitdagingen niet uit de weg. Waar is de klant precies naar op zoek, wat heeft hij nodig en welke DELTA Zakelijk oplossing sluit hier het beste bij aan? Dat is wat jij te weten komt.

Hoewel je zelfstandig verantwoordelijk bent voor jouw accounts, ben je ook een echte teamplayer en werk je nauw samen met je collega’s om de gestelde doelen te behalen. Je bent een doener met een dienstverlenende praktische instelling. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, daagt klanten uit en overtuigt door je kennis en kunde van connectiviteit. Je hebt affiniteit met data- en telecommunicatie. Je bent oprecht en loyaal.

Wij bieden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals variabele beloning, collectieve ziektekostenverzekering en diverse bedrijfsregelingen. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De standplaats is Schiedam.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van de vacaturetitel. Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Dennis Bos, Manager MKB via 088 0020202.